Историята зад Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Cream: Мощно допълнение към нашата най-модерна анти-ейдж линия

  • Сподели:
Историята зад Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Cream: Мощно допълнение към нашата най-модерна анти-ейдж линия

Този супер подхранващ хидратант е проектиран да редуцира видимо линиите и бръчките за еластична, по-млада на вид кожа. Формулата ни с CL1870 Пептиден Комплекс™ спомага за стимулиране на естествения колаген на кожата, който подпомага укрепването на дермалната структура, оставяйки кожата по-силна и по-гладка.

Изглажда кожата с дълготрайна хидратация. 

Кремът срещу бръчки, който спомага подсилването и подхранването за по-гладка и млада кожа. Ще забележите моментална хидратация, а формулата му е подходяща за всички типове кожа.

Клинично доказано:
- Намаляване на фините линии
- Намаляване на бръчките
- Намаляване на назолабиалните гънки
- Повишаване на хидратацията

Wrinkle Correcting Rich Cream е луксозен, по-плътен крем за тези с по-суха кожа. Много суха към суха.
Wrinkle Correcting Cream е лек крем, подходящ за всички типове кожа.

Въпроси и отговори с доктор Том Маммон

Какво Ви е вдъхновило за създаването на Smart Clinical Repair™ Wrinkle Cream от R&D гледна точка?

- Вдъхновението зад цялата Smart Clinical Repair серия е дерматологичното наследство на Clinique. Видяхме как тези специалисти се отнасят към кожата холистично, или с други думи разглеждат проблемната кожа от множество ъгли.

След това подходихме към изследването и разработването на технологии в продуктите по сходен начин, за да постигнем видимо подобрение на кожата чрез различни модалности.

Например, кремът Smart Wrinkle дефинира текстурата на кожата, включително появата на линии и бръчки, чрез хидратация и изглаждане на кожата.

Ще дадете ли пример за някои от иновациите при технологията или съставките, използвани в Smart Clinical Repair™ Wrinkle Cream?

- Добавихме екстракт от Sigeskbeckia orientalis, който имаме и в Smart Clinical Repair Eye Cream и идва от жълт кантарион. Исторически растението е било използвано като лечебен агент и против дразнене. В нашето изследване открихме, че екстрактът е проколагенова супер съставка, която помага за поддържане на по-гладък тен.

Как Smart Clinical Repair™ Wrinkle Correcting Cream се справя с белезите на стареенето по различен начин от серума? Защо работят толкова добре заедно?

- Кремът против бръчки е специално създаден да осигури дълбока хидратация, която е от ключово значение за здрава и еластична кожа. И кремът, и серумът съдържат пептидния комплекс CL 1870 на Clinique, така че използвайки двата продукта заедно, вие се сдобивате с ''двойна доза“ от тези съставки по различен начин.