Камерън Диас: ''Искам енергията ми да остане жизнена''

  • Сподели:
Камерън Диас: ''Искам енергията ми да остане жизнена''

Камерън Диас гостува в новия подкаст на Мишел Визаж - Rule Breakers по BBC, за да коментира своята отминала кариера, живот и душевно състояние, наближавайки 50-ия си рожден ден. 

Обсъждайки темата за суетата, Диас призна: "Аз бях абсолютна жертва на цялото обществено внимание, на което са подложени жените. Трудно е да не влезеш в капана на суетата и да не се вгледаш в себе си. Трудно е да не се преценяш спрямо другите маркери за красота."
Тя продължи, шегувайки се:

"През последните осем години, съм като диво животно, като звяр. Върнах се обратно към състоянието си на свобода!"

Бившата актриса разказа как връзката с нейния образ е станала токсична и обсебваща. Камерън днес се чувства "напълно свободна и щастлива", откакто се оттегли от Холивуд през 2014 г., за да се съсредоточи върху семейството и отглеждането на двегодишната си дъщеря Радикс, както и производството на собствена марка вино - ''Avaline''.
Диас сподели, че иска да насочи енергията си към това да се чувства силна, годна и пълна с енергия.
"Искам да се чувствам жизненоважна за дъщеря си. Искам да бъда майката, която тича наоколо и играе с детето си. Искам енергията ми да остане жизнена."

Актрисата от "Ангелите на Чарли" обясни, че връзката ù със суетата и стареенето се е променила значително през годините.
"Просто започваш стъпка по стъпка да се разделяш със суетата. Не си взискателна към себе си. Нямаш очаквания от тялото си. Тялото ми е силно и способно. Именно то ме отведе дотук."

"Истината е, че седенето пред огледалото в гримьорната, часове наред всеки ден, се превърна в токсична ситуация за мен. Имам милиони козметични продукти, но буквално не използвам нищо. Дори си мия лицето два пъти месечно, ако имам късмет. Не влагам никаква енергия в това как изглеждам.
Последното нещо, за което ми пука, е моят външен вид", завърши категорично Диас.