Камила Кабело - новото лице на Victoria's Secret в един разговор за увереността

  • Сподели:
Камила Кабело - новото лице на Victoria's Secret в един разговор за увереността

''Става дума за притежаване на вашите желания'', казва Кабело пред BAZAAR в ексклузивен кратък поглед върху двуезичната кампания.

След издаването на третия си самостоятелен албум, Familia, Камила Кабело поставя още един дебют: кампания за аромати за Victoria's Secret. Кабело е новото лице на Victoria's Secret Bombshell, заснето от фотографа Зоуи Гросман.

Сътрудничеството бележи първата двуезична кампания на марката (Кабело говори английски и испански в рекламите), подчертавайки мексиканско-кубинския произход на изпълнителката.
Кабело е най-новото име сред знаменитостите, които се обединяват с VS, която в момента е в разгара на мащабно ребрандиране. Но докато външният вид и усещането на VS се развиват, Bombshell — най-продаваният фин аромат на марката — е тук, за да остане. В един разговор свързан с увереността, Кабело говори с BAZAAR за любимите си аромати и как успява да поддържа доверие в очите на обществеността.

Какво ви накара да си партнирате с Victoria's Secret?

- Имаше естествена синергия между пътуването ми като творец и като личност и пътуването, което Victoria's Secret е предприела, за да подкрепи жените и тяхната автентичност. Самият аромат, Bombshell и кампанията, за която си партнирахме заедно, са свързани с това да сте уверени коя сте и да празнувате жената във вас. Винаги сте достойни да бъдете забелязани и да се наслаждавате на всичко, което животът ви предложи.

Какво е усещането да бъдете звезда в първата двуезична кампания на марката?

- Определено се чувствам специална. Моето мексиканско-кубинско наследство е в основата на това, което съм, и това е нещо, към което се върнах с албума си, както и да се свържа отново с всеки, който обичам.

Да мога да се чувствам горда и уверена, че съм себе си в тази кампания и да я отпразнувам по този начин и в такъв мащаб, е невероятно.

Хареса ли ви да работите със Зоуи Гросман по време на снимките?

- Тя има естествен подход да улови автентичността в човека. В секундата, когато започнахме да снимаме, тя ме остави да бъда себе си. Прегърна енергията, която търсех с всяко изображение, и улови всичко по завладяващ начин. Беше забавен ден на снимачната площадка — екипът ме насърчи да съживя аромата и всички заедно празнувахме тази визия на Bombshell.

Какво означава за вас да бъдете ''бомба''?

- За мен да си бомба означава да имаш смелостта да бъдеш това, което си, в добрите и в лошите си дни. Всички сме хора. Ще имате страхотни дни, ще има и такива, в които се чувствате по-несигурни... но независимо от всичко, оставате верни на себе си. Притежаването на вашите желания, това, което ви кара да се чувствате щастливи, и да празнувате себе си, е това, което сте всеки ден. Във всеки има по една бомба и това е начин на живот и увереност, които трябва да приемем.

Имате ли някакви ритуали преди да започнат снимките?

- Давам на кожата си допълнителна любов, като от предходната вечер си правя подхранваща маска за лице и използвам ексфолиант. 

Кои са някои от любимите ви аромати?

- Ароматите са нещо невероятно мощно, защото имат способността да ви върнат в определен момент от времето, специално усещане или дори да ви напомнят за вашите близки. Независимо дали става дума за вкусната миризма на кубинска храна, сладкия аромат на някои от моите любими свещи или дори естествения аромат на майка ми, когато я прегърна - моментално се пренасям на място на любов и комфорт.

Забележително е какво може да направи един аромат с емоциите на човек по толкова красив и фин начин.

Бяхте откровена за влиянието на папарашките снимки върху имиджа ви. Как успявате да поддържате увереността си?

- Увереността е свързана с това да знаеш кой си. Необходими са сила и смелост, за да си напомните, че сте човек и правите най-доброто, на което сте способни. Самолюбието е нещо, което ни помага да останем смели и уверени и това е практика, на която винаги давам приоритет. Насърчавам всички да празнуват своята индивидуалност и да се чувстват овластени от нея, така че от своя страна тя да стане вдъхновяваща.