LolaVie с любов от Дженифър

  • Сподели:
LolaVie с любов от Дженифър
Това, което само до преди броени дни беше предположение, днес вече е факт.
Дженифър Анистън създаде свой собствен лейбъл за козметични продукти. Името на марката е много интересно и закачливо, нарича се LolaVie (give yourself a little love).
От търговската марка залагат на природни съставки, без парабени, сулфати, силикон, глутен и разбира се, знаейки любовта на Анистън към четириногите, продуктите не са тествани върху животни.
Днес бе представянето на първия продукт за грижа за косата, с помощта на който тя да изглежда силна и здрава.
The Glossing detangler има честта да постави началото на линията. Той е лек спрей, който помага за разплитане на краищата, подобряване на блясъка на косата, с предпазваща от увреждане термозащита.
Изцяло веган, съдържащ суперплодови комплекси, лимонов екстракт и семена от чиа.
 
Самата Дженифър публикува в Instagram профила си няколко кадъра и клипа от провелата се фотосесия, заедно със следното послание:

"Здравей, свят! Запознайте се с LolaVie. По този проект се работеше доста време и съм особено щастлива, че най-накрая мога да ви го представя. Нашият екип се труди много дълго и усилено върху тази линия и сме горди да заявим, че в продуктите няма никакви вредни и лоши съставки, каквито са парабените, силиконът, глутенът и сулфатите. Продуктите са веган и не е използвана никаква животинска жестокост, защото ние обичаме нашите животни. Първият ни продукт излиза днес, но се задават още много, които да очаквате.
А междувременно...насладете се."