Подхранваща грижа за по-дълги и по-плътни мигли

  • Сподели:
Подхранваща грижа за по-дълги и по-плътни мигли

Не всички жени притежават гъсти и дълги мигли, но може би всяка дама иска да ги има. Красивите мигли подчертават окото, правейки погледа по-изразителен, магнетичен, женствен.

Най-лесно е просто да залепим едни изкуствени мигли, но честата им употреба вреди на нашите собствени. За постепенното увреждане и оредяване роля играят и търкането на очите, използването на некачествени спирали, заспиването със спирала - опитайте се да се разделите с тези лоши навици!

Има различни начини, с които можем да се погрижим за миглите си, стимулирайки появата и растежа на нови косъмчета.

Подхранваща грижа за по-дълги и по-плътни мигли

Още едно подходящо решение за подсилването на миглите и веждите и предотвратяването на тяхната загуба е DOUBLE-LASH на Mavala.

Основни характеристики

• Помага за заздравяване на миглите.

• Помага за удължаване и уплътняване на миглите.

• Ежедневна употреба в продължение на мимимум 30 дни за постигане на първите резултати.

• Грижа за миглите през нощта за жени и мъже.

Основни съставки

• Натурален екстракт, богат на витамини и протеини: комплекс, който стимулира фазата на растеж и фазата на трансформация на косъма – наричани анагенна и катагенна, и същевременно забавя фазата на падане на косъма – телогенна. Екстрактът е също така богат на гликолова киселина, която спомага за проникването на възстановяващите активни съставки във фоликула на косъма.

• Бифида фермент лизат от млечни ферменти: хидратира, подхранва, подобрява жизнеността на епидермалните клетки.

Важно: тази нова формула не е базирана на технологията, свързана с лечение на глаукома, при която има забелязани случаи на странични ефекти, като обезцветяване на ириса и оцветяване на кожата.

Начин на употреба

През нощта нанесете върху идеално почистени мигли (и върху веждите, ако е необходимо), започвайки от корена към върха. Оставете да подейства през нощта. Няма нужда специално да се премахва на сутринта, дори и преди нанасяне на грим.

Внимание

Да се избягва попадането на продукта в очите. Ако се случи, изплакнете с вода.

Ако продуктът започне леко да се оцветява след известно време на употреба, това може да се дължи на факта, че миглите не са били почистени добре и по този начин гримът се е прехвърлил върху четчицата, а от там в продукта. Това обаче по никакъв начин не се отразява върху качеството или ефикасността на DOUBLE-LASH.

За новости и промоционални предложения следете на facebook.com/MavalaBul.

Подхранваща грижа за по-дълги и по-плътни мигли

Ето 5 предложения за постигането на здрави и по-гъсти мигли, които никак не са трудни за изпълнение:

Сресване на миглите - подобрява кръвообращението, помагайки за по-бърз растеж на ресниците

Масаж на горните клепачи - нежното и внимателно разтриване стимулира космените фоликули и ускорява растежа на миглите. Внимавайте да не нараните очите си!

Подхранване със зехтин - преди лягане втрийте 2 капки зехтин върху горните си клепачи или потопете четка за мигли в малко зехтин и я прекарайте през миглите. На сутринта не забравяйте да отмиете с хладка вода.

Подхранване с рициново масло - с помощта на плътен памучен тампон поставете маслото върху клепачите на очите си за 10-15 минути. След това внимателно отмийте.

Подхранване с Витамин Е - може да го приемате като хранителна добавка или да го нанасяте върху миглиге си.

Внимавайте някой от подхранващите продукти да не попадне в очите ви!