Разкрий силата на косата си докрай!

  • Сподели:
Разкрий силата на косата си докрай!

Казват, че мъжете са "силният пол". Да, те физически са по-силни от жените, но само толкоз! Жената е по-силна от мъжа в други отношения - умението да разбира по-добре живота; умението успешно да носи "няколко дини по една мишница"; умението перфектно да балансира между работа и семейство...

И през цялото това време жената остава жена - красива, нежна и крехка отвън, но последователна, уверена и силна отвътре.

В края на второто десетилетие на XXI век жената е изправена пред още по-големи предизвикателства, които ежедневно, дори ежеминутно проверяват нейната външна и вътрешна сила и издържливост.

Модерната жена има високо образование, бляскава кариера, пълноценна връзка с мъжа до себе си. А когато реши да става майка, тя го прави осъзнато и всеотдайно.

Понякога всичко това може да стане за сметка на външния вид, но истинските жени не позволяват това да им се случи, защото знаят, че красотата е една от най-силните им черти, вменени от природата.

Още древните гърци са казали, че вътрешната красота на човек се отразява върху външната и обратно. Днес тази взаимовръзка е още по-видима благодарение на съвременната наука за красотата, която всеобхватно и здравословно се грижи за запазване на външната и вътрешна сила на жената.

Вътрешно силната жена изглежда и външно "силна" - стегнато тяло, сияйна кожа, бляскава коса...

Вътрешната сила стои и в основната на здравата коса - безспорен факт, който всяка жена знае от редовните грижи, полагани за нея!

Не са малко дамите, които отделят безценни минути от оскъдното си време за косата, която е един от основните фактори, формиращи настроението и самочувствието на нежния пол. Обратната зависимост също е вярна - когато косата е слаба и без обем, в деликатната женска душа нахлуват подобни мисли и чувства.

За да разкриете цялата сила и красота на косата си, заложете на новата серия Luxurious Volume Core Restore на John Frieda - иновативен, тристепенен ежедневен ритуал, който заздравява косата в дълбочина и преобразява плоската коса в прическа с оптимален естествен обем.

Иновативната формула на Luxurious Volume Core Restore прави истинска магия - възвръща баланса в бедната на протеини коса с помощта на комплекса Protein-Strength. Комплексът бързо и ефектно прониква във всеки косъм, като го прави по-силен, по-еластичен и по-жизнен.

Новата серия Core Restore развива вътрешна сила в безжизнената, тънка коса и активира обема в дълбочина. С помощта на обогатения с протеини подсилващ шампоан, ултра лекия балсам и серума с иновативно действие ще можете да отключите вътрешната енергия, която сте носили през цялото време.

За повече информация последвайте страницата на John Frieda във "Фейсбук".

Разкрий силата на косата си докрай!

Новата серия Luxurious Volume Core Restore на John Frieda:

1. ПОДСИЛВАЩ ШАМПОАН ЗА ОБЕМ

Заздравяваща сила за максимален обем. Формулата с иновативния заздравяващ комплекс Protein-Strength трансформира косата в дълбочина и всеки косъм е достатъчно силен, за да поддържа по-обемни прически. Косата изглежда и е по-силна, плътна и мека.

2. ПОДСИЛВАЩ БАЛСАМ ЗА ОБЕМ

Експертна формула за плътност и обем. Действа директно в косъма, придава обем и улеснява разресването без да утежнява косата. Удивителната му гел-текстура обгръща косъма и прави косата лека, красива и лесна за оформяне.

3. ПОДСИЛВАЩ СЕРУМ ЗА ОБЕМ

Термо-активиращата се формула придава максимален обем още с първата употреба. Прогресивно заздравява косата в дълбочина, за да придаде и поддържа оптимален обем. Косата е по-силна, по-мека и с по-дълготраен обем.

Нанесете на измита, подсушена с кърпа коса и разнесете равномерно с гребен. Не изплаквайте. Изсушете косата със сешоар, за да активирате формулата и оформете желаната прическа. Използвайте след всяко измиване.

Разкрий силата на косата си докрай!

Обемът започва със силата! 

JOHN FRIEDA LUXURIOUS VOLUME CORE RESTORE

Преобразете фината коса в дълбочина за максимална сила и обем.

"Влюбен съм в ултра леката формула на балсама, която не утежнява косата по никакъв начин, за разлика от много други балсами. Серумът за обем е също лек и не оставя следи по косата, което е изключително важно за жените с фина коса. Резултатите са толкова добри, че няма нужда от допълнителни стилизанти. Фантастично!!!"