Рене Зелуегър вярва, че мъжът до нея е дар

  • Сподели:
Рене Зелуегър вярва, че мъжът до нея е дар

В ново интервю актрисата обясни, че смята, че връзката ѝ е била божествено организирана от покойния ѝ агент Нанси Райдър, която почина през юни 2020 г.

"Шегуваме се с това, защото Нанси правеше всичко да бъде възможно. Когато си помисля за тази божествена случайност, това ме кара да се усмихна."

Зелуегър и Анстед са двойка от юни 2021 г., когато се срещнаха за първи път по време на снимните на епизод от новото му телевизионно шоу по Discovery+, Celebrity IOU Joyride. Предаването е спиноф на Property Brothers, в който известни личности подаряват на някой, когото обичат, единствена по рода си трансформация на автомобил. 

След смъртта на Нанси, актрисата искаше да направи нещо специално за братята близнаци Джером и Джералд Коуън - медицинските работници, полагали грижи за Райдър през последните ѝ години. Това е и причината, която е накарала Рене да се включи в шоуто.

Звездата от "Джуди" признава също, че с приятеля си са пълни противоположности.
Например Анстед публикува в Instagram почти всеки ден, споделяйки голяма част от живота си с феновете онлайн, докато Рене предпочита да стои настрана от социалните мрежи, казвайки:

"Понякога не поглеждам телефона си до шест часа вечерта".

Новината, че двойката се е събрала, дойде само дни след като разводът на Анстед с бившата му съпруга и водещата на Flip or Flop - Кристина Хаак, беше финализиран. Той и Хаак споделят едногодишен син Хъдсън. А преди в живота му да се появи Кристина, Анстед е имал още един брак, от който са двамата тийнейджъри - Амели и Арчи

Зелуегър също има един развод зад гърба си, с кънтри звездата Кени Чесни. Двамата сключиха брак през 2005 г. и се разведоха още същата година.
Преди Анстед Рене бе обвързана с музиканта Дойл Брамхол II от 2012 до 2019 г.