Тайните за красота на Оливия Мън

  • Сподели:
Тайните за красота на Оливия Мън

Откъдето и да познавате актрисата взела участие в хитовите блокбъстъри: X-Men, Ocean's 8 и New Girl, кожата на Оливия Мън винаги изглежда озарена и сияйна.
Това е така, защото актрисата сериозно проучва какъв тип продукти са подходящи спрямо нейната кожа.

Говорейки за рутината си за разкрасяване, тя спомена, че не винаги е било лесно: „Аз съм смесица между азиатско-бяла раса. Имам повече азиатска костна структура, както бели черти и малките неща напълно трансформират лицето ми. Работейки с други гримьори, понякога те ще направят същото върху мен, което са направили с много бели момичета, но това няма да има същият ефект."
Взимайки грижата за собствената си кожа в ръце, Оливия се превърна в майстор и откривател на това, което работи за нея. Това е част от нейната грижа за себе си. "Наистина съм добра в намирането на време за уелнес и сега се наслаждавам на рутината си за грижа за кожата."

Оливия следва обикновена продуктова рутина в пет лесни стъпки.

Нейната сутрешна рутина се състои в измиване на лицето, използване на тонер, изсветляващ серум, овлажнител и слънцезащитен крем.
През нощта това са същите процедури, но вместо слънцезащитни продукти, тя не забравя да влезе в леглото с чисто лице.
Оливия държи мокри кърпички до леглото си, така че колкото и да е уморена, винаги се грижи да избърше лицето си и да нанесе малко хидратиращ крем. 

Мън пие големи количества вода.

Оливия пие три литра вода на ден, което се равнява на около 12 чаши. Тя открива, че използването на половин литрова бутилка вода я държи мотивирана и не е претоварена от задачи. „Имате нужда от вода, за да изглеждате млади и да хидратирате ставите и лицето си. Имате нужда от хиалуронова киселина, която да ви помогне да пренесете тази вода до кожата ви. Търсих различни витамини, като киселинни витамини, глюкозамин, натриев хондроитин, който е част от система с хиалуронова киселина. Трябва да консумирате тези продукти заедно с питейна вода.", обяснява Оливия.

Тя кара диетата ù да работи за нея и нейната кожа.

Когато Оливия беше диагностицирана с автоимунно разстройство, трябваше да се замисли повече с какво захранва тялото си. „Трябваше да започна да ям без глутен, без млечни продукти и трябваше да премахна много неща, с които бях свикнала да се храня всеки ден", обясни Мън пред списание "People". В момента актрисата се наслаждава на сладолед без млечни продукти и Poppi вместо сода. Тя е говорител на газираната напитка и неин фен, защото „не само задоволява желанието ми, но наистина предлага нещо, от което се нуждая. Истинска полза за здравето на червата, повишава имунитета ми и дава страхотен, сияен вид на кожата. Прекарвам много енергия в мислене и проучване какво е необходимо, за да поддържате кожата си млада и здрава. Лично аз чувствам, че ако кожата ви изглежда добре, това е първата част от вашия грим."