Запознайте се с новия посланик на Bvlgari - Ан Хатауей и кампанията ''Неочаквани чудеса''

  • Сподели:
Запознайте се с новия посланик на Bvlgari - Ан Хатауей и кампанията ''Неочаквани чудеса''

Bvlgari има удоволствието да обяви старта на своята бранд кампания за 2022 г. "Неочаквани чудеса"

Озаглавена "Unexpected Wonders" ("Неочаквани чудеса"), новата кампания на бижутерийната къща – намираща се в Рим, градът, който не спира да удивлява и е вечен източник на вдъхновение за Bulgari – изглежда като покана да оценим напълно радостта, която идва от най-малките неща. Защото обикновеното може да бъде необикновено.

За да демонстрира своите ювелирни творения, Bulgari ще представи пет необикновени жени. Списъкът включва звезди, като американската актриса и посланик на марката Зендая, певицата на BLACKPINK Лалиса, известна още като LISA, китайската актриса Шу Ци, както и две нови, престижни попълнения - носителката на Оскар Ан Хатауей и индийската актриса Приянка Чопра Джонас.

Талантливите красавици са заснети от Дан Джаксън и Крис Колс, майстори в изобразяването на силната, многостранна природа на личностите.

Заедно те олицетворяват разнообразието, справедливостта и приобщаването, които движат етиката и ценностите на Bulgari, и потвърждават статута на къщата като бижутер на звездите.

Освен че участват в снимките, Зендая и Ан Хатауей се снимат в знаков филм, режисиран от носителя на Оскар Паоло Сорентино.

Изживявайки различни чудеса, двете суперзвезди се любуват на вълшебен дъжд от цветя и спираща дъха гледка към великолепието на Рим. Освен това те се наслаждават на свободата си, танцувайки в стаите на разкошен дворец, носейки прекрасните бижута от колекциите на Bulgari и отдавайки се на сладки спомени.

Това е първата кампания на Ан Хатауей като глобален посланик на Bvlgari, която последните няколко дни блести с визията си на червения килим в Кан.

Междувременно Зендая стана посланик на марката Bulgari през февруари 2020 г., носейки своите бижута навсякъде от престижните Оскарите до Венецианския филмов фестивал.