Жената Гал Гадот преди да се превърне в чудо

  • Сподели:
Жената Гал Гадот преди да се превърне в чудо

Актрисата Гал Гадот изпитала големи трудности, които я накарали да се откаже от кариерата си, но на пътя ѝ се появила роля, която напълно преобърнала живота ѝ, тази на Жената-Чудо.

"Твърде съм сериозна и умна, за да бъда актриса."

Гал имала живот пълен с перипетии. Тя никога не правила това, което останалите очакват от нея.
Спечелила конкурс за красота и същевременно се присъединила към израелската армия и била част от израелските отбранителни сили в продължение на две години.

"Беше трудно. Когато хората са ми казвали, че спортуват и практикуват конна езда, им отговарях, че това дори не е спорт, защото конят върши всичката работа, докато те просто седят върху гърба му."

И така съдбата ѝ приготвила нещо голямо, ролята ѝ във филма ''Жената-Чудо'', въпреки че тя нямала увереността, че ще се справи.

"Беше невероятно! Аз идвам от Израел, от малкия град."

Гал била напрегната относно ролята ѝ на супер герой.

"Бях чувала за Жената-Чудо, но не знаех много за нея. Не бях особен фен на комиксите."

Гадот имала период, в който режисьорите я отхвърляли още на кастингите. Актрисата е загубила ролята на момиче на Агент Бонд в "007: Quantum of Solace".

"Получавах роли, които са "почти мои" и така до следващата. Тогава казах на съпруга ми, че не съм сигурна колко още мога да издържа. Чувствах се победена и на път да се предам."

Тогава сценаристът и продуцент Зак Снайдер я убедил да се яви на прослушване.

"Получих обаждане от Зак Снайдер, който искаше от мен да се явя на прослушване за "тайна роля" и аз приех."

Ролята, разбира се, била тази на Диана Принс, Жената-Чудо от Вселената на DC. Гал не можела да повярва, че получава ролята.

"Дадоха ми да облека костюма на Жената-Чудо и почти не умрях, защото беше ужасно тесен и впит. Не казах нищо обаче, не се оплаках, защото бях щастлива."

Дори коментарите на хейтърите относно тялото ѝ не били в състояние на помрачат радостта ѝ, защото Wonder Woman ѝ давала сили, а дъщеря ѝ я виждала в различна светлина.
В шоуто на Джими Кимъл Гал призна, че дъщеря ѝ се гордее, че има майка супер герой.

"Жена ми е лъвица", казва Ярон Версано за съпругата си Гал.