Актуалните пастелни цветове: подходящи комбинации

  • Сподели:
Актуалните пастелни цветове: подходящи комбинации

Едни от актуалните цветове на сезон есен/зима 2016 г. са пастелните тонове - те са нежни и женствени, но някои от тях в комбинации помежду си стават доста сладникави. Ето и няколко комбинации, с които ще изглеждате безупречно и ще подчертаете стила и женствеността си.

В комбинация с бяло и черно

Пастелните цветове идеално се комбинират с бяло, а също така и с черно. Все пак, ако черното ни се струва драматично и прекалено дръзко в аутфита ни, съвсем спокойно може да го заменим със сиво или бежово.

В комбинация с деним

Пастелните нюанси се съчетават перфектно и с деним. Например блуза или потник в пастелен цвят и широки дънки през есента, а за по-топлите месеци – къси панталонки. Друга добра идея за дънков аутфит е гащеризон, съчетан с блуза в пастелен нюанс.

В комбинация с тъмнокафяво

Кафявото съвсем успешно се съчетава с пастелните цветове. Това е идеалният начин да избягаме от прекалено сладникавия вид, характерен за малките момичета. 

Вмъкнете ги към тоалета си под формата на аксесоари

Възможно е някои от нас да не са сигурни в комбинациите на пастелните цветове, да не се чувстват добре в тях или просто да не им харесва как им стоят. За този случай имаме един страхотен вариант за добавяне на пастелни цветове във визията, за да присъстват все пак под някаква форма в аутфита ни.

Просто ги вмъкваме към тоалета си под формата на аксесоари – гривни, обеци, пръстени . Например черна рокля и малка чанта в пастелен цвят, която контрастира идеално в тази визия.

Още интересни статии от автора може да откриете на krassivo.com