Как да пътуваме с малко, но ефективни дрехи през лятото?

  • Сподели:
Как да пътуваме с малко, но ефективни дрехи през лятото?

Дойде ли лятото, бързо се настройваме на приключенска вълна и започваме да кроим планове за красиви близки и далечни дестинации.

Един от основните проблеми, с който се сблъскваме е как да поберем половината си гардероб в куфар с размери 60 на 100 см. Искаме да си вземем и синята рокля, и поне 5 чифта обувки, и онова червено сако за всеки случай...

Ана Динкова, автор на блога Ana’s Handbag, дава полезни съвети по темата. Първите въпроси, на които трябва да си отговорим преди да започнем да събираме багажа, са:

1. Коя е дестинацията?

2. За какъв период ще пътуваме?

3. В каква компания?

4. Имаме ли програма – спорт, туризъм, културни обиколки, романтика, специални поводи?

5. Имаме ли бюджет за непредвидени покупки?

6. Искаме ли да донесем нещо за спомен?

Ако ще ходим на море с приятели или на планина, по-добре да оставим роклите с гол гръб и токчетата вкъщи. Също така, нямаме нужда от 3 чифта дънки, когато заминаваме само за уикенда.

Когато сме с любимия, винаги искаме да изглеждаме възможно най-добре, затова една красива рокля и секси бельо са задължителни. Пътувайки в чужбина пък, обикновено искаме да си купим нещо за спомен, затова винаги е добре да оставяте свободно място в куафара за непредвидени покупки.

Как да пътуваме с малко, но ефективни дрехи през лятото?

Известният български дизайнер Николай Божилов също беше част от събитията с интересната си лекция на тема капсулен гардероб, как да се обличаме според фигурата си и кои са последните модни тенденции за този сезон. Основното правило е да не следваме сляпо модата, винаги да залагаме на класическите дрехи и материи като деним, бяла риза, хубава чанта и обувки от естествена кожа с модерен прочит. "Собственият стил винаги трябва да е водещ, а не последните модни тенденции", споделя Ники.

На снимката: блогърката Ана Динкова и дизайнерът Николай Божилов

Как да пътуваме с малко, но ефективни дрехи през лятото?

Тези и много други полезни съвети бяха част от турнето на модното приложение Shedd, което се състоя в 8 български града: Велико Търново, Габрово, Кюстендил, Благоевград, Ловеч, Плевен, Панагюрище и Хасково. Основната мисия на Shedd е да покаже на дамите, че модата е навсякъде около нас и не е нужно да имаме голям мол или куп магазини на известни марки, за да се обличаме със стил и да изглеждаме добре.

Как да пътуваме с малко, но ефективни дрехи през лятото?

Не липсваха и разхладителни коктейли от Absolut, а част от момичетата от страхотното Shedd Crew показваха как да правим перфектни снимки с телефона си. Добрата снимка е основният критерий, по който се подреждат обявите в приложението Shedd.

Така че, момичета, разчистете гардеробите и вместо да хвърляте омръзналите ви дрехи, обувки или аксесоари, продайте ги лесно в Shedd!

Как да пътуваме с малко, но ефективни дрехи през лятото?

По време на турнето Peace.Love.Fashion имаше и безплатна модна работилница, където всеки можеше да донесе дреха, която вече не харесва или му е омръзнала. С помощта на двете магьосници от Mangoshee by Kipra Мариела и Деси, старите дрехи и аксесоари се преобразяваха в модерни и интересни артикули, които заживяха нов живот.

Как да пътуваме с малко, но ефективни дрехи през лятото?

Shedd е първото по рода си мобилно приложение, изцяло посветено на модното пазаруване. С него лесно можете да публикувате обява на любими ваши дрехи, обувки или аксоари, които вече не носите, като така им намерите нови собственици, които да им се радват.

В Shedd има огромно разнообразие от дизайнерски артикули, до различни нови и употребявани модни находки. Красивият и интуитивен дизай прави ползването на приложението приятно и изключително лесно, като можете да публикувате обява за по-малко от 30 секунди.

В Shedd се публикуват средно по 4000 нови обяви на ден от 50 000 уникални потребители.