Как да се предпазите от студа със стил: вижте най-модерните шалове

  • Сподели:
Как да се предпазите от студа със стил: вижте най-модерните шалове

Шалът е задължителен аксесоар през зимния сезон, не само защото предпазва от студа, но и защото придава стил на всеки тип горна дреха. Шаловете са лесен и ефективен начин да придадете цвят на всеки тоалет и да промените визията си без да е необходимо да подновявате гардероба си из основи.

В комбинация с пасващи аксесоари като шапка, ръкавици и чанта, шаловете са верен стилов съюзник на всяка елегантна дама и модерен мъж. Изберете сами своя уникален стил, лесно и бързо с подходящи аксесоари от подбраната селекция на дамски шапки.

Какви са тенденциите на шалове през 2022 година
Този сезон стилистите са разработили много модели модни шалове, които ще привлекат със своята уникалност, чувство за стил и атрактивни десени.

Шалове с животински мотиви
Животинските мотиви винаги присъстват на модния подиум, но дизайнерите като че си избират различни любими животни всеки сезон, с които да украсяват десена на моделите си. Тази година на мода са бухалите, а елените бяха особено актуални по време на коледните празници.

Шалове с помпони
Пухчетата и помпоните са любими детайли, които неизменно присъстват в детската зимна мода. Това обаче не означава, че не могат да бъдат използвани и в дизайна на спортни и елегантни дамски и мъжки шалове, които подбрани по подходящ начин, придават завършен вид на всеки тоалет.

Шалове XXL
Шал или одеало, това е въпросът. Колкото по-голям е шалът, толкова повече топли и толкова по-модерно стои. Начините да го носите също са многообразни, тъй като този тип шал позволява да бъде наметнат над горната дреха, която на практика остава незабележима под него. Шалът XXL е идеалният начин да придадете разнообразие на всекидневния си тоалет, без да инвестирате в нова горна дреха.

Двустранен шал
Шалове с различен десен от всяка страна е новата модна тенденция през този сезон. Цветните комбинации не само придават свеж и цветен завършек на всеки тоалет, но и ви позволяват да развиете своята стилова креативност с множество възможни комбинации.

Тънкия шал
Семпли и елегантни, тънките шалове се използват като аксесоар не само към горни дрехи, но и към елегантни костюми и рокли. Освен това този тъп модели придават един по-строен вид на силуета, ако се носят по подходящ начин. Просто оставете двата края на шала да падат свободно върху дрехата и ще забележите ефекта.

Шал кожена яка
Тази година тенденция са ефектните модни шалове от имитация на кожа в ярки нюанси на лилаво, розово, червено, оранжево. Не забравяйте, че носенето на естествена кожа изобщо не е необходимо, защото модните къщи отдавна вече заложиха на синтетичните материи. 

Модерни цветове и щампи
Модерните нюанси за сезона са доста разнообразни. Избраните цветове трябва да са съобразени с облеклото и да са в синхрон с останалите аксесоари.
И през този сезон цветовете оранжево, бордо, виолетово, зелено, червено, бяло и жълто остават популярни.
Пастелните нюанси също ще бъдат актуални. Клетки, райета, графики, флорални мотиви, анималистични цветове са сред популярните щампи в тенденциите на шалове за  2022.