Какви детски дрехи да купим за парти?

  • Сподели:
Какви детски дрехи да купим за парти?

Децата не по-малко от възрастните обичат да правят впечатление с дрехите си. Да, те не винаги влагат същите представи като нас, но определено би имало полза да им вземем нещо ново за онова специално парти, което очакват от толкова време.

Какво точно обаче да им изберем? Нека видим в следващите редове.

Дънки и риза
Един от най-универсалните начини да изберем подходящи детски дрехи за дълго чаканото празненство са дънките, комбинирани с риза. Изберете дънки, които не са твърде светли, тъй като бързо ще се зацапат. Вместо това заложете на традиционното тъмно синьо или на черния цвят и комбинирайте тази гама с по-светла риза. Самата тя може да е в разнообразни нюанси, в зависимост от предпочитанията на детето ви.

Още по-интересно може да е, ако тя е с интересни щрихи и фигурки – например, корабчета или други подобни. За по-големи деца обаче потърсете тяхното мнение, преди да закупите нови дънки и риза, тъй като те може да имат специфични очаквания и желания по отношение на облеклото си.

Панталон и блуза
Естествено, панталоните, съчетани с топла блуза, са страхотно решение за по-хладните дни, дори партито да се провежда на топло. Не забравяйте да сложите тениска под блузата, в случай, че на детето му стане горещо. Отново, препоръчваме да се избягват прекалено светлите цветове за панталона, тъй като вероятно бързо ще се окажат зацапани. Вместо това потърсете кафеви, черни или тъмно сини панталони. Съчетайте ги с някоя от любимите блузи на детето си, която, разбира се, да съвпада с тематиката на празненството, ако има такава.

А обувките?
В повечето случаи винаги е най-добре обувките на детето да са спортни, може, естествено, и в спортно-елегантния стил. Това биха били едни от най-удобните обувки за тази възраст, тъй като децата вероятно в повечето време ще са на крака, ще тичат и ще се забавляват. За строго официални събития можете да подходите по-традиционно, но за повечето останали – маратонките са страхотен избор.

Изберете такива, които съвпадат по цветове с облеклото на детето. Ако то е по-малко, чудесно решение биха били обувките, които светят при ходене. За по-големите деца е хубаво да се потърси и тяхното мнение, тъй като в даден момент започват да изграждат предпочитания, които така типично наподобяват тези на възрастните.

Кога да изберем костюм?
Изборът на костюм може и да ни се струва подходящ за много повече ситуации, но всъщност той се ограничава по-скоро до строго официални събития. Това са кръщенета, сватби, юбилей на близък, официално тържество, завършване на училище и други подобни.

Съответно, за останалите ситуации можете със също толкова голям успех да изберете друга комбинация от дрехи, която ще е по-практична за времетраенето на събитието.