Какво е Old Money Style?

  • Сподели:
Какво е Old Money Style?

Ако сте се сблъсквали някога със сериала ''Gossip Girl'' директно ще го свържете с преродилия се стил.

Можем да го познаем по дългите чорапи до коляното, та дори и по- високи, ученическите ултра къси полички, но също и прави, карирани такива се характеризират и попадат в графата на стила.

Срещат се панделки в иначе небрежно разпуснати коси. 

По-дамски тоалети се състоят от прави, елегантни панталони, ризи с ¾ ръкави и мокасини, ако времето го позволява, иначе ботуши или по-меките модели на кубинките.

Тези артикули както се досещате можем да намерим в най-обикновени магазинчета в мола и не е нужно да бъдат маркови, но трябва да споменем брандовете, отличаващи се, в някой период от времето, с този стил.

Това са Chanel през 90-те години, Ralph Lauren, Armani и други. 

Мисля, че е време и да разберем какво точно значи този стил, а не да говорим в примери.

''Old Money'' е естетика, градяща се около класическия, богат стил. Често се свързва с хора, които са наследили парите си, вместо да са работели за тях. В Америка стилът се асоциира с англо-саксонската култура, а в Европа с имена на благородници. 

Обличането в този стил директно ще ви направи да изглеждате елегантни и с класа. Но имайте предвид, че наскоро той нашумя изключително много и вероятн няма да сте единствени по улиците, но ако искате да сте уникални и все пак да се преобразите в дама от 90-те години, ви съветвам да добавите нещо от вас.

Оставете вашия личен отпечатък върху облеклото ви. Винаги може да сложите по-ярко бижу или да обуете по-шарени чорапи.

Бъдете себе си и не изневерявайте на вашия личен стил, само, за да бъдете модерни.