Линда Еванджелиста се завръща към света на модата за кампанията на Fendi

  • Сподели:
Линда Еванджелиста се завръща към света на модата за кампанията на Fendi

Бившият супермодел навлезе отново в света на модата, месеци след като разкри, че има парадоксална адипозна хиперплазия в резултат на процедура CoolSculpting.

57-годишната Еванджелиста е част от специална кампания на Fendi, която отбелязва 25-ата годишнина на популярната чанта Baguette и ще завърши с шоу в Ню Йорк на 25 септември 2022 г. Обявявайки новината в Instagram, Еванджелиста сподели снимка от кампанията, заснета от Стивън Мейзъл в Ню Йорк.

Моделът, който се появява на фотосесията със сатенени шапки, слънчеви очила и носеща чанта Baguette със сребърни пайети, сподели, че е благодарна на всички членове на екипа, участващи в проекта.

"На 9 септември 2022 г. @Fendi ще бъде домакин на специално модно шоу в Ню Йорк, за да отпразнува 25-ата годишнина на #FendiBaguette, проектирана от @silviaventurinifendi, и две години, откакто @mrkimjones се присъедини към Maison като артистичен директор на Couture и Womenswear.", написа 57-годишната Еванджелиста в надписа в Instagram .

През септември миналата година Еванджелиста разкри кошмара, на който е била подложена.
Тя каза, че е останала "обезобразена", след като се е подложила на CoolSculpting, локализирано лечение за замразяване на мазнини в областта на врата и брадичката.

"До моите последователи, които се чудеха защо не работя, докато кариерите на връстниците ми процъфтяваха, причината е, че бях брутално обезобразена."

За съжаление процедурата при Еванджелиста е имала обратния резултат на този, който е бил обещан.

"Това увеличи, а не намали мастните ми клетки и ме остави трайно деформирана дори след две болезнени, неуспешни коригиращи интервенции", написа тя в Instagram.

Еванджелиста заведе дело, съдейки компанията майка на CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc., за обезщетение в размер на 50 милиона долара, твърдейки, че не е могла да работи, след като е преминала седем сесии в кабинета на дерматолог от август 2015 г. до февруари 2016 г.