Новият аромат на KILIAN PARIS - закачлива градина на насладата

  • Сподели:
Новият аромат на KILIAN PARIS - закачлива градина на насладата

Колонът е класика. Kologne, shield of protection от KILIAN PARIS е от следващо поколение. 

Потопете се в прохладното лято с това невероятно пътешествие за сетивата измежду свежест, наситеност и време: Kologne, shield of protection взима класиката и заедно излизат на парти. 

Според основателя ни Килиан Хенеси, парфюмът е като предпазен щит, влияещ на нашите подсъзнателни страхове, давайки ни чувство за сигурност. Kologne, shield of protection е върховото ароматно изражение на това негово вярване. Той създава аромат, с който да се чувствате защитени навсякъде и по всяко време, точно като аура от чистота и виталност само с едно впръскване.

 

Колонът е взел името си от немския град Кьолн, където италианският парфюмерист Джовани Мария Фарина (Giovanni Maria Farina) създава своята бленда от цитруси, розмарин и алкохол – Eau de Cologne (одеколон) през 1709г. Въпреки това произходът на колона е много по-дълбок. 

Eau de Cologne е вдъхновен от рецепти, идващи още от Средновековието – „универсални лекове“ наречени Aquae Mirabile (Чудотворна вода) или смес от ароматни билки с антисептично действие, използвани за „прочистване“ на въздуха. Също така има препратки към L’Eau de la Reine de Hongrie (Водата на унгарската кралица) – билкова смес, използвана в приказката „Спящата красавица“, за да бъде събудена принцесата. 

Cъздателят на марката Килиан Хенеси от години разработва своя собствен одеколон, воден от желанието да се завърне към корените и изначалното значение зад създаването на този уникален парфюмен жанр. Заедно с помощта на парфюмеристката Calice Becker, той най-накрая успява да изкове своя „предпазен щит“. 

Като закачлива градина на насладата, Kologne, shield of protection разкрива своя аромат с искрящите цитрусови връхни нотки на зелена мандарина и горчив портокал, които дават път на сърцевината от розмарин, мента и нероли. Дървесният драйдаун на аромата е изграден около кедрово дърво, кашмеран и отличителния акорд на „сок“ (sap), съставен от зелени растителни нотки. 


 
Бутилката на Kologne, shield of protection е ярко и блестящо синя, с цвят точно като на басейн, около който партито продължава до късно през нощта. Акцентите по нея са от метал в студени тонове.

Бутилката изразява отличителния стил на KILIAN PARIS: елегантна форма с изчистени линии и дизайн, напомнящ на арт деко, както и емблематичния мотив от двете страни на бутилката: концентрични кръгове, вдъхновени от щита на древногръцкия войн Ахил. 

Скочете в лятото с Kologne, shield of protection. Аромат като рицарски доспехи, източник на вътрешна сила, който незабавно ще ви ободри и събуди сетивата ви за едно незабравимо лято с KILIAN PARIS.