Някои го предпочитат горещо и в бяло

  • Сподели:
Някои го предпочитат горещо и в бяло

В разгара на това лято ви направихме съпричастни към горещата и сексапилна фотосесия на актрисата Деми Мур, заобиколена от своите също толкова красиви и секси дъщери, по бански костюми ''Andiе Swim''.

Мур издаде автобиографична книга "Всичко, което съм", в нея открито разказва за кариерата и личния си живот без задръжки, без престореност, разтърсващо искрена относно премеждията, през които е минала. А днес, отново истинска и пълна с безпощадна доза съблазън, можем да я видим заедно с трите ù пораснали дъщери - Румър, Талула и Скаут Лару за една фотосесия по бански костюми Andie Swim, както самата тя казва: "В лятото на свобода и взаимност."

Особено щастлива е от факта, че споделя този важен момент с децата си, надявайки се и други хора да имат възможността да изградят смислена връзка като тяхната. Самите бански носещи имената на островни градове - Фиджи, Санторини, Амалфи, са напълно изчистени, женствени и комфортни с послание към дамите да се чувстват уверени в кожата си.

Четирите дами са снимани върху скала, а синият безкраен океан загадъчно проблясва на заден фон. Този път визията, на която са заложили от компанията, е чистият бял цвят - символ на нежност, спокойствие и удовлетвореност. В индуизма, например, бялото е един от цветовете на огъня, на първичната обработка, както и на стремежа към творчество. Според други вярвания бялото символизира съюзът между мъжът и жената, както и майчиното мляко и по-специялно свещената връзка между майка и дете.

Някои го предпочитат горещо и в бяло
official instagram profile/@demimoore Деми заедно с трите си дъщери - Румър, Скаут и Талула за новата фотосесия