Ralph Lauren с уникална модернизирана колекция 

  • Сподели:
Ralph Lauren с уникална модернизирана колекция 

Ралф Лорън пусна винтидж капсулна колекция от 13 части.

Макар че това е вълнуваща новина сама по себе си, има и още: колекцията е изцяло курирана от Vogue и представлява малка партида от винтидж и модернизирани пачуърк части. Всичко е в чест на изложбата на Института за костюми "В Америка: Антология на модата", продължението на септемврийската първа част, "В Америка: Лексикон на модата".

Пачуърк е принцип на философията на дизайна на Ралф Лорън, наситена с Американа, и също така отразява това, което посетителите ще видят, когато за първи път влязат в изложбата. 

Шоуто започва с пачуърк одеяло от 1856 г. и е представяне на разнообразната културна тъкан на американската мода, която служи като въведение във впечатляващата изложба на мъжко и дамско облекло, обхващаща американската история от 40-те години на миналия век до наши дни.

Винтидж колекцията на Ralph Lauren има две категории: първо, колекция от 13 винтидж облекла, които Ralph Lauren взе от архива си. Асортиментът включва класически парчета Aмерикана от винтидж дънково яке до романтични макси рокли с цветя.

След това има специална пачуърк пола, която е изсечена като част от културния дух на времето, тъй като е изнесена от американската актриса Миша Бартън в разгара на славата на сериала "The OC" в изданието на Teen Vogue от септември 2006 г.

Освен това ще намерите RL класики като свеж бял блейзър в предварителен стил, акцентиран със златен хардуер – вечна връхна дреха, която може да се носи години напред.

Колекцията е лимитирана, а бройките на всяка отделна дреха, са само по една.