Семейство без тайни - Хайди и Лени Клум

  • Сподели:
Семейство без тайни - Хайди и Лени Клум

За януарския брой на Vogue Germany фотографът Крис Колс не само засне супермодела Хайди Клум, но и най-голямата ѝ дъщеря Лени Клум. Съвместната им изява бележи официалното влизане на Лени в света на моделите, както и в обществения живот.

За Хайди е важно да запази личния живот на семейството в интимна тайна.
Ако на хоризонта са се появявали папарашки снимки на Лени или нейните братя и сестри Йохан, Хенри и Лу, те винаги са били пикселизирани за тяхна защита. Но сега, на 17 години, Лени има благословията на майка си за своя дебют на модния подиум.


"Седемнадесет години е добра възраст. Ако ви е позволено - можете да карате автомобил, можете също да имате официален акаунт в Instagram и да покажете лицето си. А да ти бъде позволено да си на корицата на Vogue, е безумна привилегия.", казва супер моделът Хайди.


В резултат на това Лени ще се присъедини към редиците на други топ модели, чиито деца завладяват модните дефилета, включително Синди Крауфорд и Кая Гербер, Ванеса Паради и Лили-Роуз Деп, Джери Хол и Джорджия Мей Джагър и Кейт Мос и Лила Грейс Мос. Все изключителни жени с естествена красота. За Синди и нейната дъщеря ви разказахме в тази статия.

По време на фотосесията и интервюто със сътрудничката на Vogue Есма Анемон Дил в Лос Анджелис, опознахме още по-добре енергичното дуо Клум. 

Тук описваме нашите най-големи изводи от срещата с един от най-вълнуващите нови модели на 2021 г.

Колкото и странно да звучи - Лени не намира майка си за готина.

Младото момиче смята, че понякога майка ѝ действа твърде язвително. Вероятно повечето деца разсъждават за родителите си по този начин. Също така мисли, че Хайди не умее да танцува и е скована. Но добавя, че "майка ми е готина, когато се държи уверено, а това е през по-голямата част от времето."

Лени винаги е искала да бъде модел.

"Беше въпрос на време да се опитам да бъда модел. Първото предложение дойде, когато бях само на 12 или 13 години, от марка, която обичах да нося: Brandy Melville. Тогава молех майка ми, но нямаше никакъв шанс да ми разреши. Сега разбирам, че е взела правилното решение за мен и наистина щеше да бъде твърде рано да се захващам с това.''

Лени може да се сравни с енергията на Хайди.

"Да бъдеш модел е страхотно. Има определени работни места, където се налага да потискаш енергията си или пък природата си, защото си длъжен да направиш професионално впечатление. Когато си модел обаче, можеш да се държиш свободно и да представяш това, което си.
Работата е идеалният изход за цялата енергия, която нося в себе си."

Лени участва в предложението за брак, което Том Каулиц отправя към Хайди.

Предварително Том е поискал разрешение от всички деца на Хайди да участват в предложението за брак.
Лени поднесла закуска в леглото на Коледа, Том взел пръстена, а Хайди, за да внесе по-голямо вълнение в този момент, се колебаела дали да приеме годежния пръстен.

Лени има татуировка, символ на приятелството в чест на втория си баща - Том Каулиц.

...и брат му Бил Каулиц, вокалистът на Tokio Hotel. Това са три малки точки от вътрешната страна на пръстите им.

Лени имала и още едно желание. Подходяща татуировка, заради гаджето си, която се прави на устната.

Хайди обаче не позволила това да се случи.

Лени познава настоящите си съученици само чрез Zoom.

По време на пандемията се наложило да смени училището си. Това било обмислено предварително, а настъпването на пандемията и локдауна, просто съвпаднали с техните планове.

Стилът ѝ е минималистичен.

В интервюто си за Vogue Germany Лени разкрива, че обича да носи "улично" облекло и предпочита casual стила за ежедневието си. Не робува на никакви марки, но ѝ харесва какви дрехи сътворяват Dickies или Wrangler. Гардеробът ѝ е сравнително празен за младо момиче и има само няколко тениски, панталони и якета, тъй като често пазарува планирано или подарява това, което вече не носи на своята сестра. Случвало се е и да продава дрехите, които вече не използва в Depop. 
Единственото, към което се привързва, са анцугите, които взима назаем от гаджето си. 


„Моите по-малки братя и сестри обичат висшата мода с лейбълите на – Supreme, Off-White, A Bathing Ape. Аз не се интересувам от тези марки".


Лени се страхува от паяци, пчели, както и от игли и инжекции.

От своя страна пък Хайди, се страхува от шофирането на Лени и от идеята, че един ден децата ѝ ще се изнесат от семейното гнездо.

Семейство Клум нямат тайни един от друг.

"Чувствам, че с майка ми сме най-добри приятелки и с лекота споделям всичко с нея.", казва Лени.