Синди Крауфорд и Кая Гербер - майка и дъщеря супермодели

  • Сподели:
Синди Крауфорд и Кая Гербер - майка и дъщеря супермодели

Синди Крауфорд казва, че се гордее с увереността на дъщеря си Кая Гербер.

Супермоделът казва, че дъщеря ù е решила да се заеме сериозно с актьорството по време на COVID-19 пандемията.
Легендарната Синди разказа за първия набег на Кая Гербер в актьорството, което майката признава, че никога не е опитвала, когато е била на възрастта на дъщеря си.

 


„Гордея се с нея, защото предполагам, че тя е много по-уверена от мен на тази възраст. Със сигурност е имало разни постановки в гимназията, за които съм искала да взема участие, но не знаех дали ще се справя, липсваше ми увереност.", ​​каза Кроуфорд по време на гостуване в подкаста на Елън Помпео.


От друга страна, дъщеря ù, чийто баща е бизнесменът Ранди Гербер, никога не се е страхувала да потопи таланта си в актьорството. 
Кая се е занимавала с актьорски пиеси още в началното си образование, средното училище, както и в гимназията.След като пандемията от COVID-19 настъпва, 20-годишната Гербер решава да приеме сериозно страстта си към актьорството, тъй като модните ревюта и дефилета са временно спряни.

 


„Тя не пътуваше и не се занимаваше с моделството, защото по това време никъде нямаше снимки. Започна да ходи на прослушвания и онлайн уроци по актьорско майсторство. Беше взела всичко абсолютно сериозно.", каза Крауфорд. 
 


Кая получава първия си проект да участва в дългоочаквания десети сезон на American Horror Story, през март 2021 г. След като участва в два епизода на American Horror Stories и AHS: Double Feature, Гербер обяви, че получава първата си главна роля в късометражен филм.
Младата девойка разкри трейлъра на предстоящия си филм The Palisades, но не бяха споделени други подробности относно датата на излизане или сюжетната линия. Според официалния Instagram акаунт на филма, късометражът изследва тънкостите в женското приятелство.

Ако някога е имало съмнение, че дъщерята на Синди Кроуфорд е готова да бъде следващият американски супермодел, това бе разбито, докато тя вървеше по червения килим на Front Row Fashion наградите в Лос Анджелис.
Кроуфорд е поставила висока летва за Кая, но с наследствения златен билет, който вече е допуснат в страната на моделите, дизайнерите и големите марки, дъщеря ù има всичко, от което се нуждае, за да бъде Синди от това новото поколение. 

Жената от някогашните корици на 90-те описа известността на социалните медии като промяна в играта на моделите. И в известна степен е права. Родена през 2001 г., Гербер не познава свят, лишен от Instagram и Twitter. За разлика от Крауфорд, която придобива световно признание и позволява на феновете да видят нейната личност чрез риалити шоу по MTV, Кая разчита в голяма степен на социалните медии, за да бъде домакин на своя публичен имидж. И неизбежно нейният брой последователи, а не нейното родословие, ще бъде нещото, за което дизайнерите ще се пазарят.