Скарлет Йохансон и нейните пет неща, които всяка жена трябва да притежава в гардероба си

  • Сподели:
Скарлет Йохансон и нейните пет неща, които всяка жена трябва да притежава в гардероба си

Песента на Франк Синатра ''New York, New York'' може да послужи като саундтрак на срещата между Скарлет Йохансон и бижутера Дейвид Юрман. За най-новата кампания Come Closer, която включва актрисата, снимана от фотографа Лашан Бейли, бижутерът искаше да подчертае Ню Йорк, който винаги е бил вдъхновяващ. По стъпките на Кейт МосНаоми Кембъл и Жизел БюндхенСкарлет Йохансон олицетворява смелата и модерна нюйоркчанка, в съответствие с образа на Дейвид Юрман

По този повод Скарлет разкрива връзката си с модата и бижутата, споделяйки за сътрудничеството си с американския бижутер Дейвид Юрман.


"Скарлет е въплъщение на жената Дейвид Юрман. Родена нюйоркчанка на върха на занаята си, Скарлет е жена, която изковава своя собствен път. Тя не приема не за отговор и не се страхува да отстоява себе си и това, което е правилно. Да имаш възможността да работиш със сила като Скарлет за създаване на такива честни образи, дълбоки в липсата на преструвки и хитрост, е чест." - Евън Юрман. 

Кой е първият ви моден спомен?

- Първият ми моден спомен беше, когато отидох в магазина на Betsey Johnson в Ню Йорк, за да си избера рокли. Бетси имаше и детска линия, защото дъщеря ù Лулу беше малка по това време. Бетси е емблематичен нюйоркски дизайнер. Тя има свой собствен стил.

А най-добрият спомен от кариерата ви?

- Имах късмета да работя с някои от най-великите живи дизайнери в света на модата. Една от любимите ми визии за специални поводи беше червената рокля на Vera Wang, която носех на Златните глобуси. Беше елегантна и същевременно безпроблемно удобна. 

Обичам да нося червено. 

Как започна вашето пътуване с Дейвид Юрман? 

- Израствайки в Ню Йорк, виждах навсякъде красивите черно-бели кампании на Юрман. Стилът на марката е емблематичен за нюйоркския уличен стил – малко строг, но романтичен и вечен. 

Какви ценности споделяте с Дейвид Юрман?

- Изработката на всеки детайл от Юрман е изключителна. Мисля, че споделяме една и съща оценка за художественото намерение и качество. 

Кои са петте неща, които всяка жена трябва да притежава в гардероба си? 

Кожено яке. Перфектните деним дънки. Палто от кашмир. Бели сникърси. Червено червило.

А петте бижута? 

- Обеци с диамантени пасианси. Колие със златна верижка. Някаква готина и смислена висулка. Пръстен. Незабележими обеци.Кое е най-сантименталното ви бижу?

- Годежният пръстен, подарък от съпруга ми, който получих, когато се роди дъщеря ни Роуз. 

Вашият най-добър съвет към младите и амбициозни актриси? 

- Никога не предвиждайте нищо.

Какво означава да имаш стил днес? 

- Означава да не следваш тенденциите. Да носиш дрехите, които обичаш и тези, които ти подхождат. 

Вашият най-добър моден съвет? 

- Винаги носете изгладени тениски.

Какво отличава стила на американката от този на французойката според вас? 

Съвремието срещу класиката.

Вашата вечна модна икона?

- Дженифър Грей във филма "Мръсни танци".