Стилните жени над 50 години, които да следвате в Instagram

  • Сподели:
Стилните жени над 50 години, които да следвате в Instagram

Тези стилни дами разбиват всички погрешни схващания, че жените на определена възраст вече не са на мода.
Зрели жени над 50 години, като Лин Слейтър (@iconaccidental), Грейс Ганем (@greceghanem), Линда Родин (@lindaandwinks) и Софи Фонтанел (@sophiefontanel), са натрупали стотици хиляди последователи, а някои от тях са по-малко от половината от тяхната възраст. Други стилни по-възрастни жени, включително Хелън Рут Елам (@baddiewinkle) и Айрис Апфел (@iris.apfel), имат милиони последователи. 

Като се има предвид дългогодишната мания на модната индустрия по младостта, не е очаквано да видите възрастни жени да заемат светлината на прожекторите – особено на платформа, доминирана от млади хора – но от бързото превъртане през техните профили става очевидно защо тези жени над 50 са оставили своя отпечатък в Instagram.

Тази стилна група жени излъчва увереност с всяка публикация, като същевременно демонстрира без извинения уникалния си личен стил, прекаран години в усъвършенстване. Те имат усещане за безгрижие и автентичност. И не, те не са си поставили за цел да станат икони на Instagram – това се е случило естествено и се чувстват комфортно в собствената си кожа.

Като се има предвид това, дайте здравословната доза вдъхновяваща мода и мъдрост, с любезното съдействие на стилните златни дами, които да започнете да следвате сега. 
Стареенето е грация и тези стилни влиятелни лица го доказват.

Фиона Милн - тя е бивш моден редактор на Vogue, Elle, Harper's Bazaar и Instyle. В момента има собствен личен моден блог и е стилист. Абсолютен професионалист в стилизирането и наслояването на тоалети.

Илейн Дейвис - от десетилетия живее в Ню Йорк и има шикозен моден вкус. Илейн ни показва перфектния баланс между класически и модерни ансамбли. 

Синди Крауфорд - със сигурност сте добре запознати с легендарния модел, ето защо няма никаква изненада, че Синди се нарежда в тази класация с нейния стил. Нейната мода е семпла, готина и калифорнийска. 

Джена Лайънс - притежава закачлив външен вид, който ще ви накара да се усмихнете. Джена е пионер в цяла ера от странни визии - пълна с пайети, райета и тюл. Никога не знаеш какво ще избере да облече. 

Виолета Зулева - Майка на пет деца, баба на едно и моден инфлуенсър, живеещ в Мелбърн, Австралия. Виолета е усвоила изкуството на модата да съчетава класика с рискови стилове.

Джоани Джонсън - тя бе открита като модел през 2016 г. и оттогава работи за модни къщи като Fenty и Eileen Fisher. 

Мелиса Майерс - тя е създател на съдържание за мода, красота и лайфстайл. Стилът на Мелиса се описва най-добре като небрежен, минималистичен и с плажен привкус. Тя има начин да направи простите ансамбли интригуващи.

Рения Джадзик - родена е в Полша, но живее в Обединеното кралство, където документира склонността си към модните тенденции. Нейните публикации са извор на вдъхновение и оригиналност. 

Лин Стейлър - тя е професор във Висшето училище по социални дейности в университета Фордхам. Лин притежава интелигентна естетика, съчетана с градска чувствителност и внимателна дързост.

Грейс Ганем - нейното вродено чувство за мода ще ви накара да се осмелите да опитате всички визии, които никога не бихте си помислили да облечете. Грейс прави всичко да изглежда готино, лесно и секси.