Венсан Касел и Тина Кунаки - влюбени повече от всякога в Париж

  • Сподели:
Венсан Касел и Тина Кунаки - влюбени повече от всякога в Париж

Най-очарователната и съвременна двойка от шоубизнеса добави своята нотка на блясък към парижките модни ревюта, давайки на света от своето Dolce Vita, каквото не са виждали от дълго време.

"E a vida continua assim..." - ''И животът продължава така'', написа Венсан Касел в профила си в Instagram, споделяйки момент от почивката със съпругата си Тина Кунаки

Още едно напомняне, че те са една от най-завладяващите и секси двойки в шоубизнеса.
Появата им на модното ревю на Miu Miu в Париж даде на света възможността да откъсне погледа си за момент от картините на ужас и страх и да се потопи в атмосферата на Dolce Vita, която не е изпитвана от много време насам.

Защото тези двамата - Венсан и Тина, са истински звезди, с обаяние на годините, смесени с чара на най-добрата съвместимост. Експлозивен микс, който няма конкуренция в панорамата на световните знаменитости.

Беше 2015 г., годината на първата им среща на плаж в Биариц, където актьорът редовно караше сърф.
"В началото нямах представа кой е той, но ми направи впечатление, че хората го разпознават" каза по-късно бразилският модел пред Vanity Fair
Оттогава Касел е завладян от Тина до такава степен, че ù предлага брак през 2018 г.
Малко след това, през април 2019 г., на бял свят идва първата им дъщеря и те я кръстиха с име, което описва съюза на живота им - Амазони.

"Може би на хартия нямаше да се изберем един друг, вярно е, но се случи. Влюбихме се, когато най-малко го очаквахме и го приехме", казва Тина. 
Подкрепена от съпруга си, който с цялата парижка небрежност заявява:
"Не можеш да избираш в кого да се влюбиш. Не знаех на колко години беше, когато я срещнах. На следващия ден, когато ми съобщи възрастта си, бях малко изненадан, но си помислих: какво са 30 години разлика".