Дата на раждане 2 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

  • Сподели:
Дата на раждане 2 – качества, цветове, взаимоотношения и бъдеще

Всяко число има своя собствена символика и би могло да ни подскаже много за характера и типа личност, дори и за събитията, които предстоят на даден човек да изпита в бъдеще време. Ще ви разкрием как рождената ни дата се отразява пряко на целия ни живот, както и кои са късметлийските числа, според това в кой ден от месеца сме родени.

Родени на второ число от месеца

Качества
Хората родени на тази дата носят романтична душа, изключително нежни са и силно вярващи в любовта. Техните сили се крият в духовността, това е и причината да бъдат силно привлечени не от външността на човек, а от това което крие дълбоко в себе си. Двойките притежават мечтателна природа, която им позволява постоянно да се пренасят отвъд реалността и да откриват наистина тайнствени кътчета, непознати за останалите хора.

Когато се влюбят тяхната обич първо минава през сърцето, след което започват да обмислят реално плюсовете и минусите на своите връзки. Обикновено хората родени на второ число от месеца са по-привлечени от работа, в която се изисква някаква мисъл, отколкото в такава, в която присъстват силови движения. Творци и изобретатели тези хора определено се отличават, но един от недостатъците им е, че не са инициативни и това е причината да не успяват да достигнат до успеха толкова бързо. 

Взаимоотношения
Двойките страдат от силно безпокойство дължащо се на неспособността им да забелязват своите положителни качества, затова се разбират с хора, които могат по някакъв начин да уравновесят положението и да им предават нужното спокойствие. Те си пасват добре с личности, които са по-силно привлечени към духовния контакт, отколкото към физическия, защото сексът за тях никога няма да бъде на първо място.

Цветове
Хората родени на второ число от месеца трябва да обличат дрехи в светло сини, светло зелени и бели нюанси, тъй като това са трите цвята, които изчистват енергиите им и носят късмет в живота им.

Бъдеще
Всъщност двойките са нежни, емоционални и чувствителни личности, затова е добре да не се подават особено на чувствата си, тъй като има голяма вероятност да навлязат в дълбоки депресии. Добре е да насочват вниманието си към творчески дейности и да се вглеждат по-често в хубавите неща, защото техният песимизъм е онзи препъни камък, който не им позволява да се отпуснат и да сбъднат мечтите си.