Хората, родени на тези дати от месеца, носят могъща енергия – част 3

  • Сподели:
Хората, родени на тези дати от месеца, носят могъща енергия – част 3

Ще разгледаме няколко рождени дати носещи силно послание и зареждащи с мисъл, енергия и творчески таланти своите представители. Това са магическите дати, които ни карат да наблягаме на своето личностно развитие, като изкарваме на предна позиция лидерските си качества. И хората родени на тези дати от месеца са наистина набелязани от съдбата да достигат бързо до успеха, грабещи по пътя много слава, любов и бурни аплодисменти.

Разберете кои са белязани от Вселената да носят най-възвишените качества, чрез които да си преправят път в живота.

Хората родени на 11-то число в месеца

Число 11

Това е едно от най-магическите и специални числа в Нумерологията, при което контактът с енергийните духовни сили е на едно значително по-високо ниво при хората родени на тази дата. Тези хора притежават наистина необикновени способности и свръх висши таланти, чрез които успяват да вникнат над видимото за човешкото око, като се докоснат до духовната мъдрост и преминат невидимата граница на земното местообитание. 

Те не само, че са силни духовно, но и мисловно и това, което минава през главата им, носи такава неописуема сила, че бързо се превръща в реални събития. Хората родени на 11-то число от месеца често чувстват, че сякаш в тяхното физическо тяло живеят два напълно непознати човека, които често се разминават в комуникацията, тъй като единият е прекалено спокоен и обикновен, но другият за сметка на това, пък е свръх емоционален и мистичен. Тези хора лесно трупат енергийни запаси, само чрез допира и общуването с други хора, успяват да заредят духовното си тяло. 

Това е и причината винаги да са доволни от своите срещи, защото осъзнават, че чрез тях трупат не само енергийни запаси, но и най-голямото богатство, духовна мъдрост и опит. 

Хората родени на 11-то число от месеца бързо се вдъхновяват и поемат в нова посока, носеща им едно различно усещане за живота. Днес те могат да бъдат в единия край на света, а утре да достигнат до другия, благодарение на своята нужда от приключения, както и на желанието им да се развиват и обогатяват, както интелектуално, така и духовно. 

Магистърското число е особено специално, поради всичките тайнствени енергийни таланти, с които зарежда своите последователи, като им дава възможността да пресъздадат в реалност всяка своя мечта и да се докоснат до истински вдъхновяващия и разтърсващ из основи мащабен успех.