Годишен хороскоп за зодия Риби 2024 година

  • Сподели:
Годишен хороскоп за зодия Риби 2024 година

Зодия Риби
20 февруари – 20 март

2024 година ще започне с една прекрасна новина за представителите на зодия Риби, които така целеустремено и активно ще успеят да вложат всичките си усилия в реализирането на дългогодишна своя мечта. Сега е дошъл моментът да покажете своите заложби и силни страни, пред конкуренцията и да затвърдите тежестта на своите уникални умения. 

Януари и февруари ще бъдат месеци изпълнени с много ползотворни срещи и работни пътувания. Необвързаните представители на тази вълшебна зодия ще се радват на много внимание и интерес от страна на противоположния пол, като не е изключено именно през тези два месеца да срещнат своята сродна душа. При обвързаните ще се наблюдава едно вибрационно движение граничещо със спадове и възходи, които ще държат постоянно нащрек емоциите на Рибите. 

Март, април и май ще са месеците носещи огромен късмет и благополучие на Рибите, които ще имат възможността бързо да се изстрелят до най-високите кариерни върхове и да сбъднат мечтите си. През месец юни Рибите ще получат финансова защита под формата на голям бонус, който ще ги успокои и ще ги накара за малко да си отдъхнат, като насочат вниманието си към своите любими хобита.

Юли, август и септември ще са силно активни и емоционални месеци, в които промяната ще настъпва рязко и неочаквано за този зодиакален знак.Само хората, които устоят на тези енергийни вибрации, ще могат бързо да излязат от този стресиращ етап и да продължат напред много по-силни, мотивирани и надъхани да покоряват нови върхове.

Октомври и ноември ще бъдат сравнително спокойни месеци, в които Рибите ще получат възможността да осмислят своите грешки и да направят равносметка на своите действия. През тези специални месеци Рибите ще могат да се обърнат назад и да поискат прошка от близките си хора. Месец декември настъпва с една огромна изненада за представителите на този воден знак, които ще се радват на много емоционални моменти и затрогващи събития. Годината ще приключи носейки мъдри послания, хармония и щастие към сърцата на Рибите.