Как се отразява добрият секс на връзката ни

  • Сподели:
Как се отразява добрият секс на връзката ни

Сексът е онази важна част от връзката и брака, която превръща отношенията ни с половинката, в нещо по-различно от приятелство. Сексът е едно от нещата, които най-силно подхранва отношенията между партньорите, сравнен с каквито и да било други общи дейности, той е способен да действа успокояващо на жената и даващо енергия и сили на мъжа.

Сексът притежава една невероятна сила, а именно да сближава хората. Добрият секс напомня на жената и на мъжа за голямата любов и страстта, която ги е привлякла един към друг. Освен, че сексът има способността да ни прави по-здрави и енергични, той е способен да подхрани и възроди наново една връзка.

В началото на връзката сексуалната възбудимост при жената е бавна и постепенна, докато при мъжа е бърза и автоматична – след години съвместен живот, нещата се променят значително и сексуалната възбудимост при мъжа става бавна и постепенна, а при жената по-бърза и автоматична. С времето се променя и желанието за секс и ако в самото начало и двамата партньори са били готови да оползотворят всяка свободна минута с любовни игри, то след няколко години, нещата се променят и при голям процент от двойките изчезва страстта, желанието и тръпката. А в добрата връзка задължително, трябва да присъства привличане, страст и желание за интимност, затова не трябва да се пускаме просто по течението, а да се опитаме да променим този развой на събитията и да излезем от рутината, в която се намираме.

Как се отразява добрият секс на мъжа

Добрият секс при мъжа действа освобождаващо и му помага да се пречисти от стреса и натрупаните разочарования. За повечето мъже задоволяването на жената е възприемано като постижение, като добре свършена работа и когато един мъж постигне този резултат, той е значително по-доволен от себе си и самия полов акт.

Женската сексуалност и топлина, възбуждат мъжа и го карат да забрави за всички проблеми и отговорности. Добрият секс кара мъжа да бъде още по-привлечен от жената до себе си, да я желае още по-силно, а когато и жената до него се чувства по същия начин и чувствата са споделени, добрият секс се превръща в дългоочаквана почивка. Добрият секс е начин, чрез който мъжът удовлетворява собствените си нужди, но и тези на партньорката, но по такъв начин, че и двамата да останат задоволени, разтърсени и обладани от красиви емоции.

Как се отразява добрият секс на жената

Жената възприема добрият секс като начин чрез, който да изпита още по-силни чувства, да разбере привързаността и любовта на своя партньор. Когато мъжът я докосва, моментално жената осъзнава, че е желана, харесвана и обичана. Огромната жажда за любов бива задоволена чрез добрия секс. Когато се предаде на най-съкровените копнежи в нейната женственост, всяко напрежение от нейното съзнание, директно се изпарява. Добрият секс при жените е начин, чрез който да задоволят своето страстно желание, да бъдат обичани и да раздават своята любов.

Без дори да осъзнаваме, с времето сексът се превръща в механичен и рутинен, но ако успеем да отделяме повече време, за да разнообразим секса със своя партньор, ние ще можем да променим това еднообразие в което сме навлезли, след дълги години брак или съвместно съжителстване със своя партньор.