Какъв е мъжът Козирог в любовта

  • Сподели:
Какъв е мъжът Козирог в любовта

Всяка зодия в астрологията разполага със свои собствени характеристики и личностни черти, по които се отличава от останалите знаци. Разберете как 12-те типа мъже подхождат в любовта и какво да очаквате в една връзка с представител на даден тип зодиакален знак.

Сериозен и амбициозен джентълмен, който вътрешно в себе си вярва в онази чиста и истинска любов, която би променила живота му и би му дала възможност да бъде истински щастлив. Въпреки студеното излъчване, този мъж е изключително страстен, всеотдаен, разумен и интересен.

Когато се влюби мъжът Козирог започва все по често да се усмихва и да се шегува, освен че пречупва себе си, той започва и да мечтае за едно щастливо съвместно бъдеще с тази специална за него дама. Влюбеният Козирог е изключително нежен, страстен и грижовен, а романтичният почерк, с който се опитва да демонстрира своите силни чувства, е способен да накара всяка жена да се разтопи от удоволствие.

Този мъж е с изключително силен характер и определено трябва да мине известно време, преди да се открие пред някоя жена и да сподели своите мисли и чувства. Едва когато е минало достатъчно време и е опознал добре дамата до себе си, той е готов да се пречупи и да свали каменната ограда, която е издигнал пред сърцето си, за да не бъде наранен от другите. Когато това се случи и мъжът Козирог изпитва сигурност и споделеност със своята половинка, той е готов да се впусне в този романс и да е най-доброто от себе си в името на тази връзка.

Влюбеният Козирог е изключително нежен и романтичен, готов е да вложи много време и средства за да зарадва жената до себе си и да я накара да се почувства наистина специална.

Мъжът Козирог е строг, задълбочен, упорит, истински мъжкар, който постоянно се стреми да се развива и надгражда, докато не постигне един по-добър стандарт на живот.

За този мъж е много важна сексуалната съвместимост между него и дамата на сърцето му, въпреки че сексуалните преживявания не са на първо място по важност, той държи да получава удоволствие от близостта му със своята партньорка.

Често пъти този мъж е труден за разбиране още повече, защото той рядко споделя своите мисли, а за дамата до него е истинско приключение да разбере какво в действителност го тревожи и стресира и какви биха могли да бъдат следващите му ходовете. Той е като една скала, която упорито съхранява своите тайни до момента, в който наистина не се влюби и не започне да се огъва под напора над тези свои силни чувства, след което скалата се пропуква и на повърхността се появяват чувства, романтика, нежност, красота и много чиста любов.