Какъв характер изграждат децата, според тяхната зодия – Риби

  • Сподели:
Какъв характер изграждат децата, според тяхната зодия – Риби

Още от съвсем малки, децата започват развиват определени черти и специфични особености, които всъщност изграждат бъдещия им характер. В голям процент от случаите, именно зодиите са тези, които очертават тези специфични особености, чрез които изпъква всяко едно дете по света. Разберете с какво се отличава вашето дете, според астрологичния знак, под който е родено, както и какви са най-изпъкналите черти от неговото поведение и характер.

Детето зодия Риби

Детето носещо последния знак в Астрологията е лесно ранимо, чувствително, нестабилно, крехко и емоционално, което е и причината неговите родители да бъдат много по-предпазливи към чувствата му и да подхождат с доза търпение към нереалните му желания. 

Детето Риби е издигнало в култ образа на своите родители, за него те са най-важните хора в света, без които то не би могло да оцелее. В неговите очи те наподобяват кралят и кралицата, които притежават цялата сила да променят света. Много трудно би било този образ да бъде променен в главата на детето Риби, защото самото то е успяло да съчетае огромната си любов и уникална фантазия в създаването на своя собствена вълшебна история. 

Когато това необикновено дете расте сред разбиращи и спокойни родители, то може да развива многообразните си таланти и да следва мечтите си, като непрекъснато се развива, самоусъвършенства и обогатява духовно, но когато в дома му присъстват постоянни конфликти и напрежение, това дете започва да попива всяка една изречена дума и скандал, а най-лошото е, че то успява да ги пренесе и в бъдещето си.

И така образът на разгневените родители, които не могат да намерят баланса се пренася директно в съзнанието на детето Риби, което започва да възприема това поведение и целия този стрес като модел за подражание, към който задължително трябва да се придържа. Тук има една тънка граница, която не трябва да бъде преминавана, защото детето Риби е като гъба попиваща, както положителните, така и отрицателните емоции от своите родители и именно те са тези от които зависи как ще протече живота на това дете за в бъдеще. Колкото повече се разговаря с него и детето Риби усеща опората и обичта от своите родители, толкова по-силен, умен и смел човек могат да изградят. 

При детето носещо този воден знак е характерно затварянето, мълчанието, потайността и вглъбяването в себе си, което от своя страна би могло да обърка малко неговите родители, но всъщност това се дължи изцяло на емоционалната му ранима природа, която го кара да преживява милион пъти всяка една трудност в живота си. 

Тук правилният подход относно възпитанието на детето носещо тази зодия е свързан с безрезервната подкрепа и разговорите, в които родителите могат да му покажат нагледно, колко много вълшебни качества притежава и как трябва, чрез тях да се бори за своето щастие и да покорява върховете в живота си. Мотивацията и любовта биха превърнали това дете в един изключително успешен, смел и отговорен човек, който не търси постоянното одобрението на другите и никога не се съмнява в собствените си качества и възможности. 

Виж още