Кои са най-безчувствените и злопаметни зодии

  • Сподели:
Кои са най-безчувствените и злопаметни зодии

Това са зодиите, които са оперирани от чувства, особено когато пред тях е застанал някой човек, за когото пазят спомени, че в миналото им е навредил. Тези зодии не прощават лесно, а още по-страшното е, че могат да унищожат човек само с жестокостта, с която изричат думите и безчувственото изражение, което говори, че не се интересуват от мнението и чувствата на другите.  

Ще разгледаме кои зодии притежават изключително трудни характери, които ги правят да изглеждат особено безчувствени и злопаметни в очите на другите.

Близнаци
На пръв поглед шеговит веселяк, който се радва на живота и се стреми да предава своето добро настроение и на хората около себе си. Но съвсем не така стоят нещата, когато Близнакът бива настъпен по мазола, тогава на преден план излизат най-лошите му страни, които го карат да изглежда много злопаметен, жесток и безсърдечен. Не е тайна, че този знак не мери приказките си, особено пък в моментите, в които се чувства заплашен, тогава Близнакът изстрелва милион жестоки думи по своя събеседник с цел да го накара да се чувства безсилен и вече изгубил играта. 
Всъщност Близнакът е създал един мисловен списък, в който присъстват всички хора, които по някакъв начин през живота му са успели да му причинят болка и този интересен знак спазва плътно своето собствено мото – ''Аз отлагам, но никога не забравям!''

Близнаците са много манипулативен и хитър знак, който не винаги успява да овладее емоциите си и именно този факт го кара на моменти да забрави за добрия тон и да превключи на режим нападение. Това е зодия, която би могла да запази студено изражение при някаква страшна гледка, както и невиждан самоконтрол на емоциите в най-тежките моменти, на които го е подложила съдбата. Хората, които познават добре този знак, ще ви кажат колко променлив и хаотичен е, на моменти сияещ от щастие, а в други способен да породи страх в своите събеседници, като едно кълбо от цветни емоции, което не се знае в кой момент на коя страна ще спре. 

Овен
Овенът е един изключително прикрит и хладнокръвен знак, който дори и да не го показва често предпочита да влезе в ролята на непукист, вместо да изкара на пред план истинските си емоции. Знакът на Овена е силен и безмилостен, особено в моментите, в които тази зодия се чувства по някакъв начин застрашена или пък е обект на някакви нападки, тогава Овенът е способен да извади, кирливите ризи на своя събеседник и директно да ги завърже около шията му. В моментите, в които този знак е неспокоен и напрегнат, обикновено излизат и най-тъмните му страни, които в повечето случаи са свързани със злобни забележки, студен поглед или пък натяквания на събития случили се преди сто години. 

Този упорит и твърдоглав знак пък спазва своето необикновено мото – ''Не показвай чувства, за да не бъдеш наранен!'', както и  - ''Лошите спомени за един, са добро бъдещо оръжие за друг!''. Овенът е не само твърдоглав и инатлив, но и злопаметен, особено когото някой е решил да навлезе в личното му пространство, тогава този знак ще извади всички събрани до момента стари факти и ще си създаде непробиваема защита. 

Виж още