По какъв начин демонстрират своите чувства обвързаните зодии – Овен

  • Сподели:
По какъв начин демонстрират своите чувства обвързаните зодии – Овен

Ще разгледаме отблизо живота на всеки знак, който се намира във връзка, както и характеристиките на неговите най-силни качества и недостатъци. Как знаците показват своите чувства и поемат отговорност в едни дългогодишни отношения. 

Разберете малко повече за това как се държат обвързаните зодии и как демонстрират емоциите пред партньора си.

Зодия Овен
Дори когато се обвърже Овенът запазва своето твърдоглавие, инат и желанието си да се налага, което от своя страна бързо го превръща в доминиращия мотор на всяка връзка, в която попадне. Като партньор Овенът е силно активен и обича да поема инициатива, като показва нагледно своите качества пред половинката си и околните. Едно от нещата, които този знак просто не понася, е да бъде пренебрегнат или изолиран по някакъв начин от случващото се. Дори когато се заформя някакъв конфликт, той предпочита да бъде център на внимание и да се намеси със своя бурен нрав, вместо да стои от страни и търпеливо да кима с глава. 

Пламенният Овен трудно би могъл да бъде укротен и независимо дали се намира във връзка или е сам, той винаги ще прави това, което смята за правилно, без да се съобразява с нуждите на конкретен човек или хората, които са около него. Темпераментен лидер не само на работното място този знак е като ходеща лавина, но същият този заряд кипи с пълна сила и у дома, където бихте могли да забележите с какъв замах върши своята домакинска работа или колко енергично и шумно подрежда чиниите например. Ужасно ентусиазиран и готов да даде 100% от себе си в една връзка, когато е напълно убеден, че човекът до него си заслужава всичките усилия и време, както и когато е хлътнал до уши - тогава също е способен да действа необмислено и прекалено емоционално. 

Ако попитате партньора на Овена кои са неговите три лоши страни, всеки човек споделял един дом с този огнен знак ще ви отговори, че той е егоцентричен, буен, сприхав, безразсъден, шумен, непокорен и конфликтен. Въпреки че ако ги разгледаме поотделно можем да забележим твърдата ръка и упоритостта, с която Овенът действа, както и интересния начин, по който този знак успява да отстоява своите принципи, вместо да се крие в собствената си черупка и да изчака скандала да премине. Ако попитате обаче партньора на Овена какви са неговите хубави качества, несъмнено ще бъдат изтъкнати – отговорността, нежността и социалните умения, които помагат на този знак непрестанно да разширява своите приятелски кръгове.

Трудно е човек да укроти един истински представител на този огнен знак, защото в кръвта на Овена бушува силна енергия, която го кара често пъти да изпреварва събитията и да споделя неща, просто под напора на емоциите си, а не защото ги мисли в действителност. Връзките на Овните са изключително хаотични и бурни. В тях може да се наблюдава един застой и успокоение на движението, след което отново силна активност, толкова мощна, че на моменти способна да преобърне всичко. Всяко по-сериозно обвързване на Овена протича емоционално, като всички тези изблици на страст и чувства биват изсипани наведнъж и то върху човека, който са избрали за свой спътник в живота.