Любовните връзки на зодия Дева с Лъв, Дева, Везни и Скорпион

  • Сподели:
Любовните връзки на зодия Дева с Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Ще разгледаме любовните партньорства на Девата с останалите зодии.

Дева и Лъв
Това наистина може да бъде едно съвършено партньорство, защото двата знака успяват взаимно да се допълнят. Лъвът харесва нейното подчинение и това, че Девата е готова винаги да направи компромис, когато това се налага, разбира се.

Девата е силно привлечена от силата и покровителствената природа на Лъва. С него тя се чувства спокойна, обгрижвана и взаимно, могат да разчитат винаги един на друг.

Дева и Дева
Обикновено себеподобните наистина се привличат силно, това се случва и при двете Деви, които успяват да се разберат без думи и да говорят на един общ език.

Девата се стреми към прост и спокоен живот, а кой друг освен някой със същите възгледи и интереси би разбрал тези нейни желания. Когато съчетанието между двата знака е в по-напреднала възраст – възможността за създаване на здраво семейство е в пъти по-голяма.

Дева и Везни
Девата е силно привлечена от артистичността и изискаността на зодия Везни, но Везните търсят по-различен тип връзки и не биха се задоволили с толкова спокоен партньор.

Единствено, ако Девата успее да осигури на Везните повече разнообразие и интересни изживявания, тогава ще може да прикове интереса му за по-дълго време, но в противен случай Везните мигновено ще си намерят друг партньор.

Дева и Скорпион
Това е много интересно съчетание, в което две пълни противоположности, могат да се открият и да получат от другия, това което на тях самите им липсва в живота.

Девата – сексуално разнообразие, силна страст и вяра в собствените ѝ възможности, докато Скорпионът може да се научи да бъде по-въздържан и да се радва на малките неща.

Тази любовна връзка ще бъде здрава ако и двата знака успеят да се приемат, такива каквито са, без да се съдят и да очакват някаква коренна промяна.