Любовните връзки на зодия Дева със Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

  • Сподели:
Любовните връзки на зодия Дева със Стрелец, Козирог, Водолей и Риби

Разберете как биха се развили връзките на Девата с останалите представители на Зодиака.

Дева и Стрелец

Тези два знака изключително добре се допълват. Стрелецът търси човек, с когото свободно може да общува и споделя, всичко това открива в лицето на Девата, именно това приятелство и партньорство, които за него са изключително важни.

Двата знака си имат и своите разминавания, но ако успеят да се синхронизират добре, тази връзка не само, че ще устои на времето, но ще става все по-стабилна и здрава.

Стрелецът е енергичен, бърз и иновативен, а Девата от своя страна е адаптивна. Девата открива в лицето на Стрелеца човек, на който истински може да разчита, а Стрелецът – стабилност.

Девата обича да планира нещата и да ги обмисля, докато Стрелецът директно се впуска с главата напред във всяко приключение.

Двата знака могат наистина добре да се напаснат, стига да не допускат ревността да навлиза в техните отношения. И двете зодии обичат общуването, комуникацията, както и социалния живот и именно това ще е основната точка, която истински ще ги сплотява.

Дева и Козирог

Девата е мила и чувствена личност, която търси човек, който да я покровителства и напътства, а Козирогът е най-подходящия кандидат за това. Ако Козирогът, успее да открие ключът от сърцето на Девата, тя от своя страна ще го възнагради подобаващо.

Когато Девата изпитва силни чувства, тя е способна да направи компромис и не се страхува да преобрази своя живот в името на любовта, но ако Козирогът започне да ѝ отнема по някакъв начин свободата или я ограничава, Девата е готова бързо да прелисти страницата и дори да премине на друга книга.

Това партньорство би било перфектно, когато и двамата партньори подхождат с уважение и респект един към друг, тогава ще успяват да се насладят на една дългогодишна връзка, изпълнена с много изненади и емоции от страна на Козирога. 

Дева и Водолей

Те са различни и именно от този факт, ще се пораждат непрестанни спорове и кавги между тях. И двамата се стремят да ограничават свободата на своя партньор, което допълнително ще нажежава обстановката.

Те са ревниви, но и свободолюбиви, което напълно скъсява пътеката един към друг и ги отдалечава допълнително.

Двата знака могат да общуват изключително добре и да намерят всевъзможни теми на разговор, могат да се забавляват и шегуват, но истинската реалност веднага им подсказва, че е по-добре да останат приятели, отколкото да предприемат по-важни стъпки.

Водолеят обича своята свобода, той е артистичен оптимист, който е привлечен от авангардното модерното, стилното и красивото, докато Девата е земна и харесва простия живот, без много шум, което отново отрязва мостовете им един към друг.

Дева и Риби

Връзката между тези два знака наистина е възможна. Девата ще бъде ръководещата фигура в нея и ще сваля на земята Рибите, когато това се налага.

Връзката им ще бъде трудна, защото и двата знака ще гледат в различни посоки - Девата е земна и прагматична, а Рибите са мечтатели, вечно витаещи в облаците.

Всички тези разминавания във възгледите, мечтите, хобитата им ще ги отдалечават все повече и ще ги накарат да усещат една огромна липса, която няма да им дава мира. Пътят им заедно няма да бъде лесен, защото Девата трудно би приела различията, които има с Рибите.