Мъжете богове в леглото и техните зодии

  • Сподели:
Мъжете богове в леглото и техните зодии

Мъжете от тези зодии наистина са добре обиграни и в леглото. Освен че дават всичко от себе си да задоволят своята партньорка, но умеят да вкарат и доза екшън. С тези мъже сексът няма как да бъде скучен, тъй като са достатъчно енергични, извратени, сексапилни и опитни, за да завъртят главата на всяка жена.

Скорпион
Скорпионът е емоционален, пламенен и енергичен, което му позволява непрестанно да експериментира в леглото. Той наистина знае какво да прави, тъй като през годините е успял да събере солиден опит. Скорпионът владее всякакви техники, чрез които без проблем успява да накара своята партньорка да ридае от удоволствие.

В леглото, той е властен, извратен и пленява партньорките си със своята страст. Мъжът Скорпион е истински бог в леглото, на който постоянно в главата се въртят нови идеи, чрез които може да разнообрази и да побърка жената до себе си от удоволствие.

Нищо, ама нищо в секса не му е чуждо и може да се каже, че е една от най-опитните зодии, що се отнася до креватните му изпълнения. Този мъж определено си пада по грубостите и по нестандартния секс, който по някой път достига до предела на нормалното, но въпреки това, всяко едно изживяване в неговата компания, носи силно усещане на възбуда и истинско удоволствие от секса на неговата партньорка.

За Скорпиона няма забранени неща в секса, готов е да експериментира по всякакъв начин, а сексуалните му фантазии, могат да бъдат и стряскащи понякога, но въпреки това, той си остава истински бог в леглото. Сексуален, магнетичен, екстремен, мъжът Скорпион е способен до побърка всяка жена и тя да го запомни за дълго време.

Лъв
Лъвът е изключително страстен и настървен в леглото. Властта, с която си служи в ежедневието, успява да пренесе и в секса. Там всичко се случва по неговите правила и фантазии. Той е царят, който контролира всичко около себе си, излъчва силна сексуалност и наистина успява да побърка всяка дама, която е в леглото му.

Ентусиазиран, привлекателен, истински магнит за мацки - при Лъва никога няма нищо празно. Със своя чар, той омагьосва всяка жена, която е влезнала в полезрението му, а сексът с него е наистина завладяващо и запомнящо се приключение.

Той е романтичен, но и доминиращ в леглото, неговото желание да покаже своите способности, определено го кара да води парада. Лъвът обича да задоволява нуждите на своята партньорка в леглото и определено не е егоист, който би оставил нещата недовършени. 

Стрелец
Стрелецът е особено ентусиазиран, бурен и определено страстен партньор. По природа тази зодия е истински експериментатор, който би жертвал всичко в името на новите преживявания, точно така стоят нещата и в секса с представител от тази зодия – той харесва всяко ново движение, поза и усещане, което би вкарало повече адреналин в леглото.

Стрелецът е способен с лекота да ви съблазни, а след това да вкара в сила своя чар и сексуални хитрини. Романтичен е и определено обича да доставя удоволствие на своята партньорка, той не може да бъде егоист в леглото и колкото силни усещания получи от жената до него още толкова, че и отгоре, ще ѝ върне.

За този мъж усещанията са преди всичко и именно те стимулират сексуалните му фантазии. Той би се побъркал от удоволствие, когато му шепнат в ухото мръсни думички, както и когато жената до него е готова да експериментира с различни играчки, пози, а защо не и да е в компанията на още една - две жени, е това определено би побъркало Стрелеца и би останал наистина доволен от преживяването.

За този мъж няма забранено място, на което да не може да практикува добър секс, нещо повече, колкото по-нестандартен е мястото, толкова по-силно възбуден е той.

Овен
Овенът е бърз, груб и много страстен под завивките. Да правиш секс с този мъж е, като да се возиш на влакче на ужасите, но пък накрая на това возене да останеш наистина възхитен и доволен от преживяното.

Този мъж е способен да подлуди всяка жена в леглото, както и да ѝ предостави нови и различни усещания. Овенът е пленителен, обаятелен и интересен партньор, който особено много държи на добрия секс, именно затова влага цялата си енергия, усещането да бъде повече от перфектно и за двамата.

Той е готов да реализира своите сексуални мечти, както и да експериментира, именно така събира огромен опит, който му позволява да бъде истински звяр в леглото. Мъжът Овен кипи от страст и владее безброй техники, чрез които да побърка всяка жена, която се е озовала в леглото му.

За него няма проблем да счупи нещо или пък да скубе косите или да пляска своята партньорка – неговият груб подход, кара жената наистина да настръхва от удоволствие.

Везни 
Везните по природа са си прелъстители, които са хвърлили поглед на няколко жени едновременно. Те са страстни и за тях няма правила в секса, тъй като са настроени винаги и по всяко време да го практикуват. Може дори да се каже, че са нимфомани, които не могат да живеят без да изпитат силните емоции, които им предлага добрият интимен акт.

Мъжът Везни е страстен и емоционален, готов е да експериментира, както с пози, така и с нестандартни места. В леглото той успява да даде нужното на партньорката си, че даже и отгоре – влага много усилия и енергия да задоволи нуждите на жената до себе си и въпреки, че е известен с това, че е женкар, който скача от жена на жена, това не му пречи да обърне нужното внимание на всяка една поотделно.

Магнетичен и интересен - от този мъж определено всички жени остават доволни.