Най-хладнокръвните и решителни зодии

  • Сподели:
Най-хладнокръвните и решителни зодии

Тези зодии определено не познават думи като паника, страх и нерешителност, защото успяват да запазят самообладание и в най-критичните ситуации. Тяхната сила и хладнокръвие им помагат по-лесно да се справят тогава, когато напрежението е завладяло всички останали хора около тях. Тези зодиакални знаци са стабилни, рационални и неподатливи на внушения.

Лъв

Лъвът почти винаги се стреми да не показва гневa си директно, вместо това запазва дълбоко самообладание и рационално премисля най-полезните ходове, които могат да предотвратят последващи проблеми. Царят на зодиите не е миротворец, но е наясно, че когато един човек изгуби контрол и е подвластен на своите емоции, той бързо може да се превърне в изкупителна жертва. Tова е и причината никога да не изкарва на показ своите чувства, особено когато ситуацията е повече от напрегната и в нея се изисква здрав разум и стабилни анализи. Лъвът е една изключително силна и непоколебима зодия, която вземе ли веднъж решение, никога не се отмята от него, а решителността, с която посреща трудностите, е и причина повечето хора да се прекланят пред неговото хладнокръвие.

Козирог

Козирогът е знак, на който думата освен, че тежи, но и се чува от останалите. Благодарение на своята решителност той е готов да вземе това, което заслужава и без проблем да натрие носа на тези, които не са готови да рискуват. В трудните моменти той запазва самообладание, въпреки че дълбоко в себе си се изгаря от всякакви чувства. Той никога няма да допусне грешката да изкара своите емоции на показ, просто защото така ще даде оръжие в ръцете на тези хора, които се стремят да го погубят. Козирогът е особено интелигентен и винаги се стреми да премисля своите думи, а решителността, с която предприемаме стъпки към победата, е достойна за адмирации.

Скорпион

В моментите, в които останалите виждат, че земята се отваря под краката им, Скорпионът ще се сдобие със свръхчовешка сила и ще започне да обмисля стратегии, с които да излезе от тази ситуация и колкото да е напрегната обстановката, той трудно ще даде воля на своите емоции, защото вътрешно в себе си осъзнава, че човешката сила се състои в това да можем да изпитваме своята психика и физика до краен предел на силите им, без да тревожим, че нещо би могло да се обърка. Често пъти отстрани неговото хладнокръвие е сравнявано и с бездушие, както и липса на чувствителност, но истината е, че Скорпионът е един от най-силните знаци, който никога не би се огънал пред трудностите, защото е наясно, че неговото поведение ще накара останалите да го възприемат за слаб и нерешителен човек, в който няма живец, нито желание за борба, което всъщност е обратното на това, което Скорпионът носи в себе си. Този знак е готов да влезе в горящ вулкан просто, за да изпробва своята чувствителност и да експериментира със своята психика и ще го направи по най-решителния и хладнокръвен начин, от който всички хора около него ще останат без думи. За Скорпиона не съществува сила в света, която е способна да го спре да направи и най-налудничавото упражнение, с което да покаже на другите хора своята издръжливост, сила и боен дух.