Най-опърничавите и инатливи зодии

  • Сподели:
Най-опърничавите и инатливи зодии

Това са зодиите, които притежават голяма доза твърдоглавие и безумен инат. Заинатят ли се, няма сила в света, която да може да ги помръдне. Ще разберем кои са най-опърничавите инати в Зодиака.

Овен

Когато Овенът е твърдо убеден в своя избор, наистина не съществува човек, който може да му повлияе и да промени решението му. Заинати ли се Овенът, тръгва директно с рогата напред, срещу всеки, който не е напълно съгласен с неговите убеждения.

Често пъти именно тази упоритост и инат му изяждат главата, но той просто никога не би могъл да промени това в себе си. Готов е да вложи всичките си сили и цялата си енергия, но да не мръдне и милиметър, от това което е решил да направи.

Случва се да се запъва и напук на останалите, особено, когато някой има доблестта да излезе и да му каже, че няма да се получи или че той не може да направи нещо – тогава насочва цялото си внимание, за да покаже точно обратното и дори вътрешно в себе си да усеща, че няма да успее, отвън той остава хладнокръвен, упорит и никога не се отказва.

Близнаци

Близнакът е упорит като за двама – реши ли да направи нещо и цяла армия е неспособна да го спре. Той ще тъпче и ще гази всеки, който се опита да го убеди в обратното, защото Близнакът знае как да отстоява позициите си, дори и когато не е съвсем прав, той ще продължи да спори, именно защото притежава огромно количество инат, който не би му позволил да се пречупи и да си признае, че може би евентуално е сгрешил.

Чрез ината тази зодия, често пъти показва на другите хора, всъщност своята упоритост и това, че той не може да се откаже така лесно, особено когато е напълно убеден в своята правота и неговото, вътрешно чувство му е подсказало, че върви в правилната посока.

Телец

Твърдоглав и упорит, точно като кон с капаци, той трудно се вслушва в мнението на другите хора, особено когато става на дума за неговият личен или професионален живот, тогава просто игнорира всяко мнение, което е по-различно от неговото собствено.

Телецът е твърдоглав и дори да знае, че може да си счупи главата, той не би се отказал от това, което си е наумил. Досущ като малко разглезено дете, той е способен да тропа с крак и да не отстъпва от това, което е решил да направи.

Неговият инат често го отвежда в погрешни посоки, но той няма как да промени тази своя част от характера, защото когато е твърдо убеден в нещо, Телецът се заключва за чуждо мнение и за по-различни ъгли на ситуацията и всичко това е плод на неговия инат и твърдоглавост.

Козирог

Често пъти, за да заблуди хората около себе си, той е способен да се съгласи с тях и в следващата секунда просто да направи, това което си е наумил. Козирогът е особено инатлив и вътрешно вярва, че неговите решения няма как да бъдат погрешни, точно затова и никога, ама никога, не се отказва от това, което си е наумил.

Дори и да изслуша аргументите на другите с усмивка на уста, той ще предприеме това, което се е въртяло в главата му и няма да послуша никого. Упорит, твърдоглав и винаги с рогата напред, той прави това, което мисли и казва това, което иска, а мнението на другите е просто един цветен фон зад гърба му.

Неговият властен характер и силна натура не му позволяват, така лесно да се огъне и да признае, че е сбъркал – това просто няма как да се случи, той до последното ще държи на своето твърдение и няма да промени решението си дори и то да не е в негова полза.

Рак

Ракът привидно лесно се съгласява с мнението на другите, но пак казваме, това е само привидно. В действителност, той винаги прави това, което си е наумил и му се върти в главата.

Особено твърдоглав е и дори когато знае, че бърка, той пак ще последва своята вътрешна интуиция, която не винаги е безпогрешна и упорито, ще тропне с крак. Ракът трудно отстъпва от своите убеждения и това, в което той сляпо вярва, трудно би могло да бъде променено, от който и да е било човек.

Дори и на пръв поглед да не му личи особено, той е много инатлив и упорит, а когато си е наумил да направи нещо, той ще последва своето вътрешно усещане, независимо от мнението на околните.