С кои зодии се разбира най-добре Девата

  • Сподели:
С кои зодии се разбира най-добре Девата

Според астролозите всяка отделна зодия има своите специфични особености и е привлечена към точно определени модели на поведение и черти от характера, в другите знаци, които силно я привличат. Всъщност всяка зодия има своята сродна душа – човек, който е от нейната порода и с когото се чувства спокойна и себе си.

Разберете кои са тези знаци, с които Девата се разбира без думи. 

Зодия Рак
При тези взаимоотношения се наблюдава една силна устойчивост и грижа към нуждите на другия, тъй като и двата знака са искрени, всеотдайни и практични. При тях всеки проблем бързо успява да намери своето решение, тъй като и двете зодии знаят как да постигнат този така съкровен баланс, за който повечето двойки мечтаят. Изключително трудолюбиви, дисциплинирани и отговорни, тези два знака винаги действат в хармония и синхрон, независимо дали се отнася за домакински или пък служебни задължения. В началото могат и да изпуснат парата, но винаги след това намират начин заедно да излязат от критичната ситуация. Двете зодии са като две части, създаващи един голям диамант.

Зодия Овен
На пръв поглед в тази връзка всичко е огън, буря и мъгла, но когато нещата започнат да улягват с времето, тогава и връзката между тези две зодии започва мощно да се засилва. Овенът обича да командва и да доминира, а пък Девата да се подчинява без да взима страна в конфликта. Двата знака успяват да се напаснат чудесно. Когато трябва да се мисли по сложен казус Девата отстъпва място на Овена, а когато нещата опират до физическа гъвкавост и практичност - Девата поема ръководството. Казват, че два остри камъка брашно не мелят и е така, защото в този случай става въпрос за един много остър и огнен камък и един малко по-овален и земен камък. Допълващи се взаимно, когато обединят усилията си в една посока, успяват да създадат чудеса от своята връзка.

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.