С кои зодии си подхожда най-добре зодия Лъв

  • Сподели:
С кои зодии си подхожда най-добре зодия Лъв

Везни

Във Везните, Лъвът вижда справедлив и разумен човек, с който без проблем може да сподели тревогите си. Това е една от зодиите, на които Лъвът може да разчита за съвет и морална подкрепа. Везните са честни, откровени, доброжелателни и търпеливи – точно поради тази причина Лъвът може да намери приятел до живот в техните очи. В тази зодия биха открили и добра партньорка, такава, на която могат да се опрат в труден момент.

 

Лъв

В друг Лъв те биха се видели като в огледален образ и двамата са царствени особи, все пак. Те ще са спокойни в компанията на себеподобен, защото знаят какво да очакват от някой, който прилича на тях. Те биха открили в друг Лъв партньор, приятел и любим човек – защото знаят, че са смели и великодушни, просто от едно порода. Лъвът най–много може да разчита на човек, който прилича на него, човек, който е силен и на който всички останали се възхищават и това именно е друг Лъв. Една Лъвица би била чудесна партньорка в живота му, жена, която е амбициозна, откровена, респектираща, чувствителна, лоялна, авантюристична, необикновена, просто специална жена.

 

Риби

Те са чувствителни, грижовни и лесно се приспособяват към различните характери. И въпреки твърдението, че огън и вода трудно биха се съчетали - Лъв и Риби биха били верни приятели, стига да не се вглъбяват в различията си.  С Рибите се контактува лесно и могат винаги да влезнат в положението на човека срещу тях. Те са романтични натури. Лъвът би намерил нужното спокойствие и лесно би се доверил на представител на тази зодия, защото те са изключително добронамерени и готови да помогнат при нужда. Жената Риби би дала на Лъва съпричастност, колоритност, взаимност, доверие, забава и като цяло много прекрасни моменти и безкрайна доброта. Тя е уравновесена и спокойна жена, с която Лъвът би се чувствал стабилен и спокоен. Жената Риби е изключително съблазнителна красива и е мечтателка с голямо сърце.

 

Стрелец

Ето това са характерите, които лесно ще се навържат и допаднат най-лесно. Те са просто сродни души. И двете зодии обичат екстремните занимания, експериментите и приключенията. И двата огнени знака обичат да пътуват и да преоткриват нови и интересни местенца. И Лъвът, и Стрелецът са изключително пламенни и страстни натури, просто една чудесна комбинация, както за приятелство, така и за любов. От Стрелеца Лъвът би получил необходимото внимание и уважение. В компанията на Стрелеца, той няма как да почувства скука и еднообразие в ежедневието си, тъй като Стрелецът е една колоритна, приключенска и оптимистична личност.