С кои зодии се разбира най-добре Везната

  • Сподели:
С кои зодии се разбира най-добре Везната

Всяка една зодия в Астрологията е привлечена от точно определен тип хора, които чувства особено близки и с които общува без затруднение. Казват, че всеки човек си има своята сродна половинка, като понякога ние успяваме да срещнем в лицето на близък приятел, а друг път това е голямата любов. Освен с приятели, с които имаме допирни точки, животът успява да ни събере и с хора, с които енергиите ни се сблъскват и колкото и да се стараем никога не успяваме да открием пътя към сърцата им. Но сега ще разгледаме първия случай и именно тези хора, които по някакъв начин се доближават до нашите вярвания, разбирания и характер и с които общуването се превръща в истинска забава.

Разберете кои са тези зодии, с които Везните се чувстват като в свои води и успяват да обменят положителни енергии.

Зодия Близнаци
Седмата зодия в Астрологията е силно привлечена от интелигентни и начетени личности, с които може да обсъжда всякакъв вид теми, а какъв по-добър философ, психолог и анализатор от самия Близнак. И двата знака са въздушни и това е причината да се чувстват толкова близки и да имат сходни интереси, създадени сякаш от един и същи материал. С гъвкав ум и със сходни черти на характера, те лесно намират пътя един към друг. Близнакът обича да говори, Везните също са един от знаците, за който комуникацията е от особено значение.

Близнакът обича веселбата, купоните и пътуванията, а за Везните животът без тези три неща е скучен сценарий, в който не искат доброволно да навлизат. Интересното при тези два знака е, че дори и без да осъзнават те самите взаимно успяват да се мотивират и заедно обединени са в пъти по-силни, отколкото поотделно. Освен стимулирането да извършват ползотворни за самите тях дейности, те успяват да извадят на показ най-добрите си черти и дори в моментите, в които не са на една и съща вълна, те пак успяват да се допълнят и да извлекат най-добрите поуки за себе си. Изключително умни, активни, борбени, харизматични и силни Близнаците и Везните са два от знаците, които се съчетават чудесно и истината е, че от подобни връзки почти винаги излиза едно много здраво и силно приятелство помежду им или пък незабравима и изгаряща любов.

Зодия Водолей
Във връзката между представителите от тези две зодии съществува огромен синхрон, като Водолеят е този, който успокоява ситуацията, внася доза мъдрост и балансира нещата, докато Везната се стреми да работи в посока постигане на бъдещо материално благополучие и емоционално удовлетворение. Тези два знака се напасват чудесно, тъй като са две противоположности с различни възгледи и представи за живота, идващи сякаш от различни светове, но въпреки това успяващи да намерят пътя един към друг. Връзката между Водолей и Везни е забавна, интензивна и вълшебна, а докато угрижените и трудолюбиви Везни търсят пътя към постигане на целите си, Водолеите от своя страна, стоят до тях като един много здрав стълб, на когото Везните винаги могат да се облегнат при нужда.

Понякога и двата знака усещат, че говорят на различни езици и че може би са обитатели на различни планети, въпреки всички разминавания обаче едно е сигурно и то е, че тези две зодии имат изключително силна енергия, която заедно успяват да трансформират в нещо красиво. Като видни представители на въздушните знаци и Водолеят и Везните често пъти летят в облаците, мечтаят за непостижими неща или пък се изключват за външния свят, всъщност това са и тези допирни точки, които ги свързват и обединяват завинаги. 

Гледайте най-новия ни подкаст ''Красивата част от живота''.