Седем фрази, които никога не трябва да използваш след секс

  • Сподели:
Седем фрази, които никога не трябва да използваш след секс

Сексът трябва да носи удоволствие и на двамата партньори. Той е миг на интимност, нежност и възбуда, който ни кара да се чувстваме отпочинали, щастливи и задоволени, но не така стоят нещата, когато чуем следните фрази от партньорът, с когото до преди малко сме споделяли леглото.

Още повече, ако не го познаваме достатъчно добре. Ще разгледаме фразите, които никога не трябва да използваме, след половия акт, ако искаме пак да излезем с този човек.

1. ''Пълно дърво си, можеше да се постараеш малко повече!''

В секса, не винаги нашите очаквания, съвпадат с действителността и в много случаи първото впечатление за човека срещу нас е напълно погрешно, особено ако той е дал ясната заявка, че е истински магьосник в леглото, а се оказва, че е просто поредният начинаещ невежа.

Дори и да сме попаднали на не толкова гъвкав партньор, който няма точно представа какво да прави под завивките, тази реплика наистина можем да си я спестим, ако все пак сме решили да му дадем и втори шанс. 

2. ''Ами, не знам дали свърших, всичко стана прекалено бързо!''

Когато тази реплика прозвучи от устата на жена, е способна да разбие представите на мъжа за добър секс и по-скоро му отнема част от самочувствието.

Когато разбере, че не е успял да направи партньорката си щастлива, тази реплика ще го обезкуражи определено. А, ако чуем тези думи да излизат от устата на мъжа, също ще е притеснителен факт, още по-малко, че първата мисъл, която ще мине през акъла ни, е дали не сме си направили бебе между другото.

3. ''Не искаш ли първо да си вземеш един душ, имаш нужда?!''

Жестоко е да го чуеш, особено от човека, с когото си решил да бъдеш интимен – унизително е и обидно, но ако все пак има доза истина в казаното, е добре да предприемем някакви мерки за личната си хигиена и да не навлизаме повече в подобни ситуации.

4. ''Какво ти дължа за доставеното удоволствие?''

Когато не сме с компаньон или жена на повикване, тази реплика наистина звучи особено странно. Фразата: ''Колко струваш?'', е обидна и принизяваща, и е също един от изразите, които можем да си спестим, особено ако искаме пак да видим този човек.

5. ''С колко, човека си спала?''

Минало, заминало! Подобни въпроси, никога ама никога не се задават след секс, тъй като пораждат излишно напрежение и са тип провокация.

Моментът след секс е особено интимен, отпускащ и освобождаващ момент на почивка и покой, а тази фраза е способна да превърне това спокойствие в наистина голяма сапунена драма.

6. ''Хубаво беше, но докато го правехме се прокрадваха в главата ми мисли за бившата!''

Никога ама никога, не споделяйте своите мисли, когато те са свързани с бивш партньор, ако не искате наистина да съсипете всичко. Независимо от кого излиза тази реплика, дали от мъжа или жената, сама по себе си е обидна и потискаща.

Тези думи директно правят едно излишно и никому ненужно сравнение, което може да коства близостта ви в бъдеще, с човека, пред когото сте ги изрекли. Дори и в главата ви да се прокрадват подобни мисли за бивши гаджета, запазете ги за себе си и не си навличайте излишни скандали.

7. ''Няма ли да си ходиш?''

Това е също доста унизителна реплика, която можем да си спестим. Този израз звучи по следния начин: ''получих това, което искам, сега кой от къде е''.

Има други хиляди начини, по които може да постигнете същия резултат, но без да обидите пряко своя сексуален партньор, например - ''утре ще ставам рано и трябва да се наспя, ако искаш да те изпратя, утре ще се чуем'' и много други, с които можете тактично да намекнете, че искате да останете сами.