Седмичен хороскоп на High View Art за 29.01 – 04.02.2024

  • Сподели:
Седмичен хороскоп на High View Art  за 29.01 – 04.02.2024

Последната седмица на месец януари ще се наблюдава една силна енергийна активност, насочена към бързото приключване на старите задачи и пълна корекция на новите желания. Повечето знаци ще получат възможността да експериментират със своите най-силни качества, които от своя страна ще им донесат солидни приходи.

През предстоящите седем дни ще се усеща едни силен прилив на емоции, който ще накара зодиите да изпитат едно мощно разнообразие от всякакъв вид емоции, което ще ги накара да се почувстват, като в безтегловност. И докато половината от астрологичните знаци ще получат шанса да изпъкнат сред своите колеги и да жънат небивали успехи в службата, другата част от зодиите ще бъдат съсредоточени върху това да разчетат своите вътрешни противоречия и да изчистят душевните си товари.

Разберете какво ви предстои през новата седмица според зодиакалния знак, който носите.

Овен

През тази седмица ще ви се наложи да противодействате на ваш колега, който е решил по някакъв начин да опетни доброто ви име в службата. Нашият съвет през следващите няколко дни е да бъдете много внимателни и да не споделяте важна информация с приближените до вас хора, защото това е единственият начин да се защитите от последващи неприятности.

Телец

Още в понеделник ще усетите как всичко в живота ви се движи към някаква красива промяна, която от своя страна директно отключва положителни чувства в душата ви. До преди дни може би си мислехте, че късметът ви е изоставил, но сега съдбата ще ви покаже, че сте родени под щастлива звезда, затова просто си отдъхнете и се насладете на тези специални дни, носещи много приятни забавления и емоции към вас.

Близнаци

През цялата седмица ще бъдете изключително ангажирани с настоящите проекти, в които ще се наложи да вложите много енергия и време за да успеете да ги предадете в посочения срок. Към средата на седмицата можете да очаквате солидни финансови постъпления, които ще ви донесат известна сигурност и доза настроение. В любовния живот обаче ще се наблюдава едно движение, което ще ви накара отново да се почувствате въодушевени, обичани и благодарни за това, което имате.

Рак

Оставили сте настрана част от проблемите, с които до този момент не успявахте да се справите, но сега настъпва подходящ период в който да обмислите различните варианти и да направите своя избор за да свалите тези притеснения от плещите си и да започнете да живеете малко по-хармонично и спокойно. В края на седмицата ви предстои романтична среща, която ще внесе много положителни чувства в сърцето ви, насладете се на тези моменти и покажете на отсрещната страна, че и вие изпитвате същите чувства, защото ако сега се отдръпнете, е възможно никога повече да не получите възможност да бъдете с човек, който да се доближава толкова силно до вашия енергийен поток.

Лъв

Дните през седмицата за родените под знака на Лъва ще се редуват по натовареност, като така този знак ще успее да събере нужната енергия, за да се справи по-бързо с предстоящите проекти. Мили Лъвове забравете за стреса и се съсредоточете върху важните детайли, само така бързо ще отменете належащите задачи и ще демонстрирате пред другите своята компетентност, интелект, сила и усърдие.

Дева

При Девите през следващите няколко дни ще се наблюдава един сериозен застой, който ще ги държи настрана от положителните събития и вместо тях ще довежда в живота им поредица от изпитания, каляващи силната им вола. Сега е моментът да демонстрирате пред своите близки, колко борбени, енергични и силно активни можете да бъдете, когато искате да постигнете нещо повечето в живота си, затова не се отказвайте и смело преследвайте своите желания, защото съвсем скоро съдбата ще ви се отплати подобаващо за цялото време и енергия, които сте вложили в мечтите си.

Везни

До към средата на седмицата ще се чувствате някак разконцентрирани и нещата няма да ви се получават от първия път, но тук е важно да отбележим, че ако бързо не се съберете е напълно възможно да пропуснете една много важна финансова сделка, от която зависи цялото ви бъдеще.

Скорпион

През тази седмица ще се почувствате притиснати не само от обстоятелствата, но и от хората около вас, най-вече шефовете, които няма да спират да ви дишат във врата, затова е важно да запазите самообладание и в никакъв случай да не действате емоционално и прибързано, ако искате да завършите задачите си и да покажете своята компетентност пред началството.

Стрелец

През следващите седем дни ще бъдете, като отнесени от вихъра - телом на едно място, а духовно някъде далеч. Трудно ще успявате да вникнете във важните детайли в работата, както и да разпределяте задачите си по важност, благодарение на силната разконцентрация на енергия, която ще ви държи встрани от реалността. Още към края на седмицата ще успеете да се събудите от този странен зимен сън и да насочите усилията си към изпълнението на своите цели, което ваше действие не след дълго ще ви се отплати подобаващо.

Козирог

Съсредоточени, заредени и стриктни вие ще демонстрирате своите най-силни качества, както пред колегите, така и пред началството, което още към сряда ще бъде забелязано и ще ви се отплати с едно дългоочаквано повишение в службата. Но за да се случи всичко това е много важно до средата на седмицата да успеете да отметнете своите ангажименти без да оставяте работата за по-късно, защото в противен случай съществува възможност да се оплетете в старите задачи и да пропуснете тази голяма възможност, която ви е подготвила съдбата.

Водолей

Мили Водолеи, предстои ви една прекрасна седмица, в която ще чуете много похвали относно своята работа, най-вече бързината и пъргавостта, с която процедирате на работното място ще бъдат тези ключове, които ще ви изстрелят съвсем скоро до върха. Очаква ви и едно интересно запознанство, което не е изключено да прерасне в нещо много по-мащабно и възвишено.

Риби

Сега е моментът да демонстрирате своите чувства, особено пред един много скъп за вас човек, който волно или не сте успели много да нараните. Думите нищо не струват, но пък емоциите, които можете да облечете в чувства ще ви помогнат да покажете, колко много съжалявате и държите този човек за в бъдеще да присъства в живота ви. Направете първата крачка към сдобряването и няма да съжалявате.