Шест ясни знака, че той е женомразец

  • Сподели:
Шест ясни знака, че той е женомразец

Женомразецът е мъж, който изпитва силна неприязън към женския пол.

Този мъж определено е изпълнен от всякакъв вид комплекси, които го карат да мисли, че жените са подли, лицемерни и нисши същества, които се опитват да разбият мъжкия свят.

Обикновено това негово поведение е породено от някакви неприятни преживявания с жени в миналото му, които са го накарали да намрази женския пол. Това презрение кара този мъж да изпитва силен гняв, дори агресия към женския пол. Обикновено женомразецът се опитва всячески да унижи жената до себе си и да я накара да се чувства зле и нестабилна, той е готов да си послужи с критика, неуместни шеги, както и обиди.

Този мъж може да е отключил това неприемливо поведение към нежния пол, когато е попаднал неволно в ситуация, в която по някакъв начин се е почувствал унижен или излъган от някоя жена, поведението му може да бъде и в следствие от изневярата на неговата партньорка преди време.

Ще ви разкрием шестте ясни знака, чрез които можете да разпознаете този мъж. 

1. Подхожда с неуважение към всяка жена в своя живот

Този мъж смята, че именно силният пол е ръководещия пол, който единствено има правото на дума.

Женската логика просто не е по негов вкус, нито пък успява да проведе нормален разговор с жена без да намеси мръсни вицове, които имат за цел да я унижат.

Този мъж винаги провокира и обижда жените около себе си, поради простата причина, че ги смята за по-недостойни от мъжете. Женомразецът винаги се стреми да нарани една жена, защото така подклажда своето самочувствие и компенсира липсите, които изпитва в своя живот.

2. Изтъква непрекъснато своята мъжественост

Този мъж е с мисълта, че мъжът е този, който има думата, а жената е просто негова помощна патерица – мъжът владее света и има правото да тропне по масата. Когато е в компанията на жени, той не спира да говори за своите атрибути и силно развита мъжественост, винаги се стреми да изпъкне по някакъв начин. 

3. Той възприема жените като лесно заменими мебели

За него всяка една жена по света, може да бъде заменена с нова – той никога не се привързва към жена.

Женомразецът често пъти използва жените само и единствено за сексуално удовлетворение, след което преминава бързо на следващата – в неговата глава жената е просто средство за забавление, нищо повече.

4. Той е неспособен да изслуша женско мнение по какъвто и да е било въпрос

Когато на този мъж се наложи да проведе сериозен разговор с жена, той определено се опитва да дърпа конците и никога не може да възприеме думите на жената, просто защото не си прави труда да изслушва представителките на женския пол.

За него мъжът освен, че е по-силният пол, но е и по-интелигентният от двата пола, което го кара директно да отрязва всякакви мостове, които водят към по-различно мислене от това. Женомразецът не само, че истински мрази жените, но се стреми и да ги игнорира, защото колкото по-мълчаливи са те, толкова по-голям мъжкар се чувства самият той.  

5. Женомразецът не вярва в любовта, нито в брака

Този тип мъже никога не се обвързват, а дори и да го направят, често изневеряват на своите половинки, просто защото смятат, че всеки мъж трябва да си вземе полагаемото, а то няма как да бъде ограничено до удоволствието само и единствено с една жена.

За него жените са само средство за удовлетворяване на мъжките потребности – материални и сексуални и дори домакински, а чувствата са повече от излишни, защото имат способността да объркат напълно образа на мъжкаря сваляч, който той е изградил в собствената си глава. 

6. Винаги когато говори за жените намесва и обидни думи

За този мъж жените са просто бройки. Когато женомразецът общува с жени, винаги използва и нецензурни думи срещу тях, провокира ги и става особено гневен, когато попадне на жена, която има смелостта да му отвърне на репликите, както и когато получи отказ от някоя жена, също е способен да избухне след което да я залее с купища обидни думи. 

Женомразците са мъже, които се опитват всячески да демонстрират своето превъзходство и за тази цел често пъти опират до методи, които не са особено нормални.

Тези мъже са неспособни да изпитат, какъвто и да е било тип чувства и тяхното поведение е провокиращо и абсолютно неуместно.

Ще познаете тези мъже по начина им на комуникация с жените, който е враждебен, както и по невъзможността им да се съгласят с мнението на някоя жена, защото за тях жените са по-нисши същества, които нямат право на глас.