Топ 3 на най-щедрите и всеотдайни мъже в Зодиака 

  • Сподели:
Топ 3 на най-щедрите и всеотдайни мъже в Зодиака 

Тези мъже определено знаят как да задоволят нуждите на своята половинка и не се страхуват да им демонстрират обич и подкрепа, с помощта на красиви изненади и безценни дарове. За тях парите са средство, чрез което могат да създадат една много по-приятна атмосфера, в която тяхната любима жена да се почувства, като една истинска принцеса от приказките.

Разберете кои са топ три на най-щедрите мъже сред зодиите, които не се страхуват да се раздават и да направят жената до себе си истински щастлива.

Лъв
Кралят на Джунглата се подрежда на първа позиция благодарение на своята щедрост, добрина и благородство. За мъжа Лъв е повече от нормално да вложи средства в това да създаде един много по-устойчив и красив свят за любимата жена, нещо повече Цар Лъв винаги се стреми да демонстрира своята щедрост под формата на красиви дарове и още по-неочаквани изненади към жената, която е успяла да грабне сърцето му. Царят на животните не се стиска, особено когато става въпрос за подаръци или пък жестове на внимание и обич, чрез които да демонстрира своите силни чувства пред избраницата си. Този мъж ще направи всичко възможно за да създаде незабравима изненада за своята любима, дори ако трябва ще се запише на курс по ''Корабоплаване'' или пък ще посети кулинарни школи за да открие начин, с който да зарадва партньорката си. Може да се каже, че сред всички мъже Лъвът е най-великодушният и щедър знак, който не се стиска тогава, когато иска да изрази себе си и да покаже пред своята любима, колко силни чувства изпитва към нея. За Лъва е напълно нормално да вложи много финанси в това да създаде ''златната среда'', тази в която той и жената до него ще се чувстват комфортно и ще могат да разгърнат мечтите си, да обиколят света и да се наслаждават на своята вълшебна приказка. 

Стрелец
Дори когато не разполага с големи възможности, мъжът Стрелец не се притеснява да даде и последните си пари за това да направи жената до себе си щастлива. Определено в речника на този знак не присъстват думи, като ''спестявам'', ''егоизъм'' или пък ''скъперничество'', напротив мъжът Стрелец е с ''широки пръсти'' и никога не би подходил егоистично към нуждите на партньорката си. Ако разполага с малко средства той ще инвестира всичките в това да направи жената до себе си щастлива, ако пък разполага с повече - направо ще се разпръсне и ще вложи цялата си енергия в това да измисли съвършената изненада, която неговата любима никога да не забрави. Мъжът Стрелец е изключително грижовен, искрен, забавен и всеотдаен. За него не съществува думата ''Аз'', особено когато се намира в дългосрочна връзка или пък е създал семейство, тогава нещата изглеждат по един съвсем различен начин, в който този мъж се опитва да демонстрира своята всеотдайност и подкрепа пред любимата жена. Дали чрез едно цвете само или пък чрез незабравима почивка на брега на морето, мъжът Стрелец е толкова изобретателен, че винаги ще измисли нещо, с което да спре дъха на своята партньорка. 

Козирог
На пръв поглед строг и разумен Козирогът е знак, който не ''хвърля'' парите си безцелно, а по-скоро ги влага в неща, които биха му създали едни красиви спомени. Мъжът Козирог може да бъде пестелив, но не и когато става дума за неговата любима, тогава той е готов да вложи и последните си средства в това да види нейната усмивка и да я накара да се почувства като истинска кралица. Всеотдаен, грижовен, подкрепящ и чистосърдечен, този мъж просто си тежи на мястото и знае как да демонстрира по един запомнящ се начин чувствата пред любимата жена. Мъжът Козирог не само, че обича да прави често изненади на своята половинка, но и винаги влага много мисъл и сърце в тях. При него не съществува изразът ''да убие номера'' - той наистина е готов да откъсне парченце от себе си и да го поднесе в ръцете на любимата си. Достоен, отговорен и силен, този мъж е като една твърда скала, на която винаги може да се облегне жената до него без да се страхува, че тази скала ще се напука или ще се отмести.

Виж още