Зодиите, които хитро ще ви излъжат, за да ви прелъстят по-лесно

  • Сподели:
Зодиите, които хитро ще ви излъжат, за да ви прелъстят по-лесно

Това са зодиите, които обичат да използват своя чар, но по друго предназначение, а именно да накарат човека срещу да се влюби, докато те успеят да получат това, което искат, а то е бърз секс и нищо по-сериозно от една вечер на забавления.

Те владеят най-различни техники, чрез които без проблем омотават своите любовници и ги карат да следват техните правила, докато не получат желаното, след което бързо се изпаряват и преминават на следващия човек, който е решил, че могат да изпитат сериозни чувства и да се обвържат.

Стрелец
Тази зодия е доста опасна, особено когато си е набелязала дадена цел. Тогава тя е готова да вкара целия си арсенал от лъжи, за да свали тази цел. Дори и без да е влюбен, нито пък да има сериозни намерения към човека отсреща, Стрелецът е способен да му свали милион звезди и да го накара, да повярва в искрената му любов, но разбира се, такава не съществува, а романсът обикновено приключва на сутринта, когато Стрелецът е взел, това което му е нужно, след което просто се изпарява безследно.

Тази зодия наистина владее много техники, чрез които лесно успява да убеди своите любовници, че държи, истински на тях и че вижда бъдеще в тези отношения. Дори и без да мисли тези неща Стрелецът е способен да демонстрира чувственост, нежност, любов и грижа към човека отсреща. 

Овен
Овенът е така хитър и сладкодумен, че за секунди е способен да ви омотае в своите мрежи. И той е изключително щедър на обещания, досущ като Стрелеца, готов е и звездите да ви свали само и само да достигне до желаното.

Често пъти разчита на своето актьорско излъчване и шеговити реплики, които да подскажат взаимни и дълбоки чувства от негова страна, въпреки че такива не изпитва, Овенът е готов да се превъплъти и в самия Казанова, ако така ще успее да привлече погледа на своя избраник.

На моменти дори и манипулативен, той ясно гони своята цел. Той е подмолен и богат на думи, готов е да затрупа с комплименти и мили обещания своята избраница, за да вземе това, което желае силно, след което хладнокръвно да пристъпи назад, сякаш нищо не е било.

Той е безкомпромисен, когато е решил да вкара в действие своя чар и лъжливи реплики с цел лесна и бърза свалка, след което просто преминава на следващия човек, който му е грабнал интереса и дори често пъти използва един и същи подход за няколко човека едновременно. 

Дева
Девата също обича да си служи с хитрост и лъжи, за да свали набелязаната цел, тя е готова да изсипе купища от нереални събития, които да я направят по-интересна и запомняща се в очите на другите. Девата смята, че когато лъжата е с добронамерени подбуди, а именно - с цел свалка, всичко и е позволено.

Често пъти тя прибягва до нереални случки от своя живот, чрез които да изпъкне и да грабне интереса на своя избраник. Също така обича да дава свръх големи надежди, обещания и очаквания на човека срещу нея, които реално тя няма никакво намерение да спази.

Готова е не само звездите да свали, но и да пренесе цялата Вселена в краката на този човек, на когото е хвърлила око, а когато усети, че тактиката ѝ не работи особено в нейна полза, веднага променя и подхода, а на повърхността започва да излиза нейния гняв и чувство за осквернено достойнство.

В другия вариант, в който е успяла да привлече вниманието към себе си, това не продължава дълго, тъй като тя сама си признава, дори без някой и да я е питал, за всичките лъжи, които е използвала, за да привлече вниманието на този човек и тогава рухва всичко. 

Близнаци
Близнакът е царят на думите, но и на лъжите. Често пъти той е склонен да подменя факти, да разнообразява истината, както и да добавя детайли, само и само да разкраси ситуацията и това е нещо, което му е в кръвта и няма как да промени, дори и дълбоко в себе си да го желае наистина.

Тази зодия използва и същите техники, когато е хвърлила око на някой по-привлекателен и интересен човек, тогава тя е способна да се представи в напълно различна, лъскава и заможна светлина, чрез която да събере похвалите на другите и да привлече интереса на своя избраник.

Единственото, което е още по-шокиращо от факта, че Близнакът е ходеща лъжа, е това, че когато той получи желаното от своя избраник за флирт, директно го зачерква, дори и от списъка си с познати.

Това е още една особена дарба на Близнака бързо да отписва и да зачерква всеки, към който вече няма интерес или който по някакъв начин го е наранил.