Горд татко с трите си прекрасни дъщери

  • Сподели:
Горд татко с трите си прекрасни дъщери

Силвестър Сталоун изглеждаше доволен и щастлив, докато позираше за снимки с трите си дъщери София, Систин и Скарлет, за да промотира най-новото им съвместно бизнес начинание.

76-годишната холивудска легенда позира с трите си дъщери София, на 26 г., Систин, на 24 г., и Скарлет, на 20 г., докато рекламираха новата си студена напитка - кафе в кенче, наречена Tiger Eye, в публикация в Instagram. Щастливото семейство - което ще участва в предстоящ риалити сериал на Paramount+ - седна заедно на дивана, за да рекламира кофеиновата напитка.

Звездата от "Роки" участваше в кратко видео, в което се вижда как нанася удари, когато боксовите му ръкавици магически се превръщат в кенче "Тигрово око" в ръката му.

Известното семейство наистина преживява своя момент, тъй като по-рано тази година Paramount+ официално обяви "Семейство Сталоун" - нов риалити сериал, проследяващ живота им.

Шоуто, състоящо се от осем части, с участието на актьора, съпругата му Дженифър Флавин и трите им дъщери, ще дебютира премиерно в платформата тази пролет, според Variety. 

''След като изигра някои от най-легендарните персонажи в историята на киното, трикратно номинираният за "Оскар" Силвестър Сталоун е готов да даде достъп на камерите до това, което смята за най-великата роля в живота си: баща", се казва в прессъобщението за шоуто според Variety.
"Тази нова поредица с участието на трите дъщери на Сталоун, съпругата му и самия него предлага поглед върху едно от най-известните холивудски семейства".

Освен че ще научите повече за Сталоун, предаването ще се фокусира и върху съпругата му Флавин и техните дъщери. Флавин е съсобственик на уелнес марката Serious Skin Care, а София и Систин Сталоун са водещи на подкаста Unwaxed. Систин и Скарлет се стремят да станат актриси.

Съобщава се, че през изминалата година семейство Сталоун са снимали новия си риалити сериал, като са работили със същия продуцентски екип, който е направил "Keeping Up With The Kardashians".

Докато се чудеше дали да се откаже от участие в сериала, дългогодишният екшън герой си мислеше за времето, което е пропуснал да прекара с децата си на снимачната площадка на многобройните си филми, и за това, че снимките на новия сериал със съпругата и трите му дъщери ще му осигурят много повече време за семейството. По време на интервю за The Hollywood Reporter Слай призна, че времето, в което се е съгласил да участва в сериала, е заради дъщерите му и времето, което ще може да прекара с тях, вместо на поредната снимачна площадка сам.