Никога не е късно да станеш майка: Наоми Кембъл посрещна второто си дете

  • Сподели:
Никога не е късно да станеш майка: Наоми Кембъл посрещна второто си дете

Супермоделът обяви щастливата новина в социалните си мрежи.

"Скъпи мой, знай, че си безкрайно ценен и заобиколен от любов от момента, в който ни удостои с присъствието си. Истински дар от Бога, благословен! Добре дошло на моето момченце! Никога не е късно да станеш майка'', написа тя в Инстаграм до снимка, на която е прегърнала новороденото си, а ръчичката на малката ѝ дъщеря също е в кадъра.

Кембъл посрещна първото си дете - дъщеря, през май 2021 г. "Една красива малка благословия ме избра да бъда нейна майка", написа тя в публикация в Инстаграм, включваща снимка на новороденото по това време. "За мен е чест да имам тази нежна душа в живота си. Няма думи, с които да опиша връзката за цял живот, която сега споделям с теб, ангелче мое. Няма по-голяма любов."

Макар да пази дъщеря си и личния си семеен живот извън социалните мрежи, модната икона разкри за радостите на майчинството в откровено интервю миналата година пред британския Vogue.

"Винаги съм знаела, че един ден ще стана майка, но това е най-голямата радост, която някога съм изпитвала. Имам късмет да бъдем двете заедно.'', каза тя добавяйки, че е насърчавала някои от по-възрастните си приятелки също да имат деца. "Казвам им: направете го! Не се колебайте!"

Фотографът, запечатал сладкия момент, Матийо Битън, също сподели снимката, като написа: "Добре дошло на света, прекрасно момче! За мен беше чест да заснема този красив момент. Поздравления за скъпата ми Наоми и семейство Кембъл".

Нейни известни приятели също побързаха да се включат в коментари. Донатела Версаче също сподели вълнението си, като писа: "Поздравления, Оми!"