10 от най–популярните мъжки сексуални фантазии

  • Сподели:
10 от най–популярните мъжки сексуални фантазии

Ще разберем какви сцени нахлуват в мъжката глава и кои са най-популярните сексуални фантазии при силния пол.

1. Тройка с две жени – Не съществува мъж, който би отрекъл, че поне веднъж през живота му е преминавала подобна фантазия през главата му.

Важно е да отбележим, че в тази мъжка фантазия задължително присъстват две жени, а ако са сестри или близначки, мъжката фантазия става още по-силна и разбира се, възбудата, която носи тази фантазия, е наистина експлодираща за мъжете.

2. Групов секс – В тази фантазия може да имате предвид, че в мъжката глава преобладават предимно женски голи тела и от време на време мъжете си представят, как са в компанията на приятели, които наистина се раздават със своите партньорки докато си ги разменят.

Голям процент от мъжете изпитват силна възбуда при мисълта, как жената с която правят секс, може да изпита още по-голямо удоволствие от съвкуплението си и с други мъже, а през това време мъжът или се включва в акта или гледа отстрани, за още по-силна възбуда.

В тази фантазии може да присъства и само една жена, заобиколена от няколко мъже. Фантазията може да бъде свързана и с полов акт, с повече от три - четири жени.

3. Воайорство – В тази фантазия мъжът си представя как гледа красиви голи женски тела и разбира се, самият полов акт с тях. Тази фантазия носи силна възбуда на голям процент от мъжете. 

4. Надделяване – В тази фантазия мъжът си представя как се е настанил удобно, докато жената експериментира и се наслаждава на неговото голо тяло. В тази фантазия жената поема пълната инициатива, като успява по-нестандартни начини да му достави едно незабравимо удоволствие.

5. Табу – При тези фантазии са включени всички сексуални пози, които не присъстват в стандартния секс. При тези фантазии всичко е позволено и с цел удоволствие.

6. Садо-мазо – Това е фантазия свързана със сексуален мазохизъм, в който мъжът се е предал в ръцете на жената, докато тя е господарката над неговото голо тяло. В тази фантазия присъстват всякакъв вид атрибути, камшици и нестандартни съоръжения, с цел доставяне на по-силна възбуда при мъжа.

7. Нестандартно място – Тази фантазия е свързана с интересно място, което може да бъде и публично, на което мъжът практикува секс. Това място може да бъдат: обществени зали, магазини, ресторанти, площади, плажове, поляни.

Голяма част от мъжете мислено променят своето местоположение, дори когато правят секс, с идеята да изпитат по-силно удоволствие и доза приключение от това изживяване, особено дълго обвързаните мъже имат склонността да се пренасят на най-различни места и терени, които да провокират техните сексуални желания и фантазии.

8. Известни личности – Огромна част от мъжките фантазии е свързана с известни личности или хора, които не познават лично. В тази фантазия е включен секс с човек, към когото изпитват силно привличане.

9. Суинг – Огромна част от двойките в Германия, практикуват именно такъв секс, който включва смяна на партньорите. Това е още една фантазия, която преминава през мъжката глава, особено ако този мъж е женен, а сексът с жена му се е превърнал в една безкрайна рутина.

Тогава започват и да се пораждат тези сексуални фантазии, които включват приятелска двойка, която няма нищо против да сподели с тях сексуалния си похот и желания. При някои хора суингът се е превърнал в начин на живот, чрез който партньорите успяват да разнообразят сексуалните си преживявания и да им предадат нови усещания.

Тази мъжка фантазия, може да бъде свързана дори и с напълно непозната двойка към която мъжът изпитва силно привличане.

10. Различно поколение – В тази фантазия мъжът си представя как прави секс със значително по-млада жена от него, когато разбира се, той е в по-напреднала възраст.

Тази  фантазия започва да се променя, когато мъжът е много млад, тогава той си представя как прави секс с по-възрастна и опитна дама, която успява да му предаде важни съвети, относно половия акт. При тези фантазии присъства значителна разлика в годините на тяхната партньорка.