10 съществени разлики между момичетата и жените

  • Сподели:
10 съществени разлики между момичетата и жените

Ето нещо, което отдавна исках да напиша! Като жена с по-голям опит в офиса (да не си помислите някоя глупост!), моите по-млади колежки винаги се допитват до мен преди среща или ми разказват за неволите си след нея.

Аз винаги ги изслушвам и съм стигнала до няколко (10) основни причини за несполуките им при срещи със сериозни мъже. А последните най-често биха се спрели на младо момиче само за еднонощна авантюра и за нещо повече само с по-зряла жена.

И не бъркайте - тук не става дума за разлика в годините, а за опит, интелект и поведение. Жените и момичетата виждат света по различен начин и по различен начин си взаимодействат с него.

Естествено, този материал идва като добре дошъл и за мъжете, които искат още от първата среща да са наясно с човека, който седи срещу тях. Ето ги и 10-те признака, че си на среща с жена, а не момиче.

1. Момичетата обичат да ходят на среща по-разголени, защото мислят, че така изглеждат по-секси. Зрялата жена знае как да изглежда привлекателна и без да носи минижуп.

2. Момичетата очакват, че мъжът, с когото са излезли, трябва да отгатва или знае какво е настроението им или как се чувстват в момента. За съжаление нашите кавалери не могат да четат мисли. Жените обикновено правят намеци или директно говорят по въпроса.

3. Момичетата очакват кавалерът да плати сметката, докато жената е финансово независима и държи сметката да бъде поделена.

4. При среща с момиче е възможно тя да прекали с питиетата, докато една жена знае своя лимит и не го превишава.

5. Момичетата нямат търпение да се "чек-нат" къде или с кого са, докато при жените "Фейсбук" изобщо не е водещ.

6. Момичетата се захласват по комерсиални телевизионни предавания, докато жената предпочита да чете.

7. Момичетата говорят по тривиални теми, докато жените знаят как да поддържат интересен разговор.

8. Момичетата си поръчват салата, жените - това, което им се яде.

9. Момичетата винаги залагат на изпитаното, докато жените предпочитат да разширяват хоризонтите пред себе си.

10. Момичетата (в повечето случаи) се нуждаят от настойник. Жените могат да се грижат сами за себе си.

Автор: Мис ИнГа за 10te.bg