11 типа хора, които да избягвате, ако искате щастлива връзка

  • Сподели:
11 типа хора, които да избягвате, ако искате щастлива връзка

Има някои хора, с които не можете да създадете здрава връзка и е трудно да съжителствате с тях. Ето и типовете хора, които никога няма да ви направят щастливи.

11. Непрестанните критикари

Тези хора не ви харесват изобщо. Като започнем с маниерите ви и стигнем до стила ви на обличане. Винаги се опитват да посочат недостатъците ви и да ви променят. Тези, така чести "критики" са повлияни от грижа към вас. Но както знаем такива връзки не са полезни за никого.

10. Болезнено ревнивите

Животът с ревнива половинка може да наподоби Италианска сапунена опера. Както се досещате, когато половинката ви ревнува от приятели, колеги, семейство или бивши партньори това не е добре за вас. Никой не иска да полудее от постоянна ревност в крайна сметка.

9. Лъжците

Те започват с лъжите от първата ви среща и почти никога не спират с тях. Те не просто украсяват събитията в живота си, но напълно ги променят с лични факти. Такъв човек никога няма да ви се довери, а връзката е обречена на провал без взаимно доверие.

8. Крале и кралици на драмата

За този тип хора всичко е трагедия. Те са убедени, че целият свят е против тях: колегите, любимия/та, семейството. Наистина трябва да решите дали искате да ги успокоявате и да им осигурявате комфорт през живота си.

7. Възрастните деца

Те не вземат решения и имат навика да прехвърлят отговорностите на партньора си. Имат нужда от "татко" или "мама" да покровителства всяко тяхно действие. Помислете пак дали си заслужава да поемете такава отговорност.

6. Работохолиците

Те ценят работата си много повече отколкото би трябвало да ценят вас самите. Не са надеждни партньори. Отначало може би ще се гордеете с такъв човек, който работи здраво. Но в крайна сметка, редките срещи и малкото време, прекарано заедно няма да са достатъчни за вас.

5. Хора тип "олио и оцет"

Различните хора се привличат един друг и се допълват взаимно. Но когато тези различия са широкомащабни и двойката не открива почти нищо, което да ги свързва, те прекарват времето си в караници. Това включва дори и плановете за прекарване на свободното време.

4. Снизходителните

Те първо се сдобиват с доверието ви, а после го изплозват срещу вас. Започват да изпитват "временна" финансова нестабилност, която трае вечно. Правилото е, че партньорът им винаги трябва да им помага всячески, да изхарчи всичките си пари, да им реши всичките проблеми.

3. Зависимите

Тук визираме тези, които употребяват наркотици, алкохолиците и други подобни типове хора. Те не прекратяват зависимостта си, дори и в името на тези, които обичат. Зависимостите могат да разрушат семейството, да не говорим за обикновените двойки.

2. Егоистите

Егоистите не просто обичат себе си – те забравят другите и дори го смятат за нормално. Понякога дори забравят да ви попитат как е минал денят ви. Ами да, защо им е да се безпокоят за вас?

1."Завоевателите"

Те не разбират какво означава "лично пространство". Те желаят да са близо до вас по всяко време, да знаят кой ви се обажда, кой сайт сте отворили. Винаги си намират причина да се заяждат с вас. Наистина ли имате нужда от "завоевател" в личното си пространство? Всички ние имаме нужда от нещо лично.

Източник: brightside.me / Превод: Диян Русев за HighViewArt.com